Kan jeg slippe å bade toppløs, please?

Filmprodusentene viste ingen nåde for Hollywood-stjernen i det iskalde vannet. Se bildene!

KULDESJOKK: Marion Cotillards ansikt etterlater ingen tvil om hva hun syntes om temperaturen på badevannet utenfor Cannes. Foto: All Over Press
KULDESJOKK: Marion Cotillards ansikt etterlater ingen tvil om hva hun syntes om temperaturen på badevannet utenfor Cannes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder fra Cotillards kalde filminnspilling nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Marion Cottilard - kjent fra blant annet «Inception» - er kjent for å strekke seg langt når hun spiller inn film.

Men da 36-åringen onsdag skulle kaste seg i bølgene på den franske Rivieraen i forbindelse med innspillingen av filmen «Rust and Bone», etterlot ansiktsuttrykket ingen tvil om at hun begynte å tvile på hva hun hadde sagt ja til. Ansiktsuttrykket nærmest utstrålte «kan jeg slippe å bade toppløs?»

I filmen har Marion flere scener hvor hun bader toppløs, selv om badetemperaturen i oktober ikke innbyr til lettkledde dukkerter utenfor den berømte filmbyen Cannes.

Sporty Marion - som også har en rolle i den kommende Batman-filmen «The Dark Knight Rises»- prøvde å gni armene sine så godt hun kunne for å holde varmen, men ble i det kalde vannet til hun hadde fullført alle scenene sine.

Filmstjernen fikk også et stort publikum, som bokstavelig talt ble tatt på solsenga, da innspillingen startet rett foran hotellet deres.

Ifølge Daily Mail spiller Cottilard en kvinne som har amputert vekk beina i filmen «Rust and Bone». De grønne strømpene hun bruker skal gjøre det lettere å fjerne beina hennes på lerretet med spesialeffekter.

Foreløpig er det ikke kjent når filmen vil få premiere i Norge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna kaster klærne i herreblad

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer