- Kan jeg få et dødt dyr?

Angelina ville ikke la datteren beholde dyret, men kom opp med en noe uvanlig løsning...

FANT DØD FUGL: Da lille Shiloh fant en død fugl i hagen ville hun gjerne beholde den. Det syntes ikke mamma Angelina var så veldig renslig, derfor fikk datteren en utstoppet fugl i steden. Foto: All Over Press
FANT DØD FUGL: Da lille Shiloh fant en død fugl i hagen ville hun gjerne beholde den. Det syntes ikke mamma Angelina var så veldig renslig, derfor fikk datteren en utstoppet fugl i steden. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I desemberutgaven av Vogue, avslører Angelina Jolie (35) facsinerende detaljer rundt sitt familieliv.

«Salt»-stjernen forteller at hennes 4-årige datter Shiloh en gang fant en død fugl i hagen, og at hun gjerne ville beholde den. Angelina ville ikke la datteren beholde dyret, men kom opp med en noe uvanlig løsning.

- Shiloh spurte meg, «Kan jeg få det døde dyret?». Jeg svarte, «Jeg tror ikke det er så sunt, vennen min. Jeg tror vi må putte ham i en boks». Men jeg løp ut og kjøpte henne en utstoppet fugl. Jeg tenkte at siden hun ikke kunne beholde den døde fuglen i hagen, så kunne hun i det minste få en fugl som var blitt, øh, renset, sier Jolie.

Mens Shiloh interesserer seg for døde fugler, så er hennes bror Pax (6) mer interessert i matlaging.

- Pax er mye bedre til å lage mat enn meg. Han liker det. Men jeg forsøker å gjøre det når jeg har tid. Uansett hvor vi er, så hjelper alle til med matlagingen. Barna er så søte, og de blir svært entusiastiske når jeg lager mat, sier hun.

Den vakre skuespilleren har seks barn - Shiloh (4), Pax (6), Maddox (9), Zahara (4), og tvillingene Know og Vivienne (2) - sammen med sin livspartner Brad Pitt. Men hun innrømmer at hun ikke hadde planlagt å få en så stor familie.

- Jeg hadde egentlig planlagt å få to barn! Men det er en av de tingene hvor du må gjøre som du føler for. Noen kan få et barn, som trenger mye oppmerksomhet, og da har du ikke tid til flere. Men noen ganger vet du at du kan takle å ha mange barn. Og vi følte det sånn. Vi er en veldig, veldig lykkelig og stor familie.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Angelina Jolies nakenscene ble klippet vekk