VOKSEN: Maria Mena er ferdig med å være offer, og forteller at hun har jobbet mye med å styrke selvbildet sitt. Foto: Stella Pictures
VOKSEN: Maria Mena er ferdig med å være offer, og forteller at hun har jobbet mye med å styrke selvbildet sitt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kan innimellom tenke at hun er slitsom og rar

... så hører Maria Menas ektemann på sangtekstene hennes, og skjønner at hun egentlig er veldig smart.

SEOGHØR.NO: Helt siden Maria Mena (27) slo igjennom som artist da hun var 15 år, har fansen fra sidelinjen fulgt den talentfulle sangerens opp og nedturer.

Om to uker slipper Maria sitt sjette album «Weapon in Mind», og erklærer én gang for alle at hun er ferdig med å bære «offer»-stempelet.

Hun har tidligere takket ektemannen, og Dagbladet-journalist Eivind Sæther (32), for at han hjalp henne ut av depresjonen og spiseforstyrrelsene. Paret traff hverandre da Maria var 19 år, da han intervjuet henne for avisen.

I fjor sommer giftet de to seg i Oslo.

- Jeg kan innimellom tenke at Maria er en litt slitsom og rar dame. Men så hører jeg på tekstene og skjønner at hun er veldig smart. Det er veldig deilig å være sammen med en dame som er så selvsikker og rolig som Maria. Det er en luksusopplevelse, sier han til VG Helg.

Han forteller videre at han har vært med på hele prosessen hennes:

- Jeg har vært med på hennes store forvandling, fra en litt ung og usikker jente, til å bli en ekstremt trygg og voksen kvinne. Det høres kanskje litt corny ut, men det er det som har skjedd, sier han videre til avisen.

LES OGSÅ: Tommy Tee er forlovet