Zara Larsson:

- Kan ikke vente til vi blir 30

Planlegger fremtiden med kjæresten.

POPSTJERNE: Zara Larsson har så godt som vokst opp i rampelyset. Da hun bare var ti år gammel, vant hun den svenske talentkonkurransen «Talang» på TV4 i Sverige. Foto: NTB Scanpix
POPSTJERNE: Zara Larsson har så godt som vokst opp i rampelyset. Da hun bare var ti år gammel, vant hun den svenske talentkonkurransen «Talang» på TV4 i Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I godt over et år har den svenske popkometen Zara Larsson (20) vært kjæreste med den britiske modellen Brian Whittaker (19).

Det som startet som en tilsynelatende uskyldig Twitter-flørt ser nå ut til å ha utviklet seg til et seriøst forhold, skriver det svenske kjendisnettstedet Hänt.

- Jeg er superlykkelig. Det er herlig å være sammen med noen som vil være med deg, også. Det føles som om vi kommer til å være kjærester lenge, fortalte Larsson til Aftonbladet i sommer, ifølge nettstedet.

Nå kan det virke som om at sangfuglen tenker langsiktig med kjæresten. På Instagram avslører hun nemlig hva slags fremtidsplaner hun har med Brian.

- Jeg kan ikke vente til vi blir 30 og har hus, barn, hund og kanskje en liten skilpadde, skriver hun i innlegget sammen med dette søte bildet:

Og popstjernens fans jubler over kjærligheten mellom de to turtelduene.

- Kan jeg være skilpadden, spør brukeren colbymakeup.

- Naturligvis, svarer Larsson.

- Denne kjærlighetshistorien er bedre enn filmen «The Notebook», kommenterer erika_nikolette.

- Dere trenger ikke vente til dere er 30 med å få barn. Jeg er klar for å bli adoptert nå, skriver kaylah.l.

Startet å flørte i 2015

Larsson og Whittaker er ikke redd for å vise hvor forelsket de er, og poster ofte bilder av hverandre med søte tekster på sosiale medier:

View this post on Instagram

Paris recap minus the beautiful shows

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

Flørten mellom de to startet ganske tilfeldig i 2015.

Den gangen la den talentfulle svensken ut et innlegg på Twitter, som inneholdt to bilder av en mystisk, ung mann.

«Hvem er du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er du så fin, hvordan liker du eggene dine tilberedt om morgenen?», lød meldingen fra Larsson.

STARTET BALLEN: I november 2015 la Zara Larsson ut denne meldingen på Twitter. Foto: Skjermdump/Zara Larsson
STARTET BALLEN: I november 2015 la Zara Larsson ut denne meldingen på Twitter. Foto: Skjermdump/Zara Larsson Vis mer

Halvannet år senere, nærmere bestemt juli i fjor, avslørte 20-åringen overraskende nok at hun hadde møtt og forelsket seg i den «mystiske mannen» hun tidligere hadde etterlyst.

Da la nemlig Larsson ut et bilde på Instagram hvor hun omfavnet det som viste seg å være modellen Brian Wittaker:

View this post on Instagram

He likes his eggs scrambled 📸: @timmsy

A post shared by Zara Larsson (@zaralarsson) on

«Han liker eggene sine som eggerøre», skrev Zara, med referanse til overnevnte spørsmål.

Allerede måneden før hadde kjærlighetsryktene mellom de to begynt å svirre. Da postet nemlig «Lush Life»-sangeren et bilde av kjekkasen på Instagram med emneknaggen #mcm - som er en forkortelse for «Man crush Monday».

Saken fortsetter nedenfor.

RØDMER: Den svenske popstjerna avslørte i sin egen podkast, «Sanningens mammor», at hun er forelska. Her får hun spørsmål om den utkårede av Expressens reporter. Video: Expressen Vis mer

Modellkarriere

Brian Whittaker har en stødig karriere som modell. Den fotogene unggutten ble signert til modellbyrået Select allerede som 15-åring, og har nesten 900 000 følgere på Instagram.

Til tross for at han stadig blir hyllet for sitt utseende, har han tidligere slitt med depresjon og dårlig selvbilde. Dette snakket han om i et intervju med Complex i mars.

- Jeg hadde en lengre periode med depresjon. Det var vanskelig for meg å møte nye mennesker, hver gang jeg møtte noen ble jeg nervøs, og jeg klarte ikke å se folk i øynene. Jeg klarte ikke å holde en samtale, sa han og fortsatte:

- Hver eneste dag var den samme. Jeg gikk på skolen, var deprimert på skolen, kom hjem, var fortsatt deprimert.

LES OGSÅ: Nå viser Jennifer Lawrence frem kjæresten

Zara Larsson, Shawn Mendes og "The Weekend" mottar priser og opptrer på MTV Europe Music Awards 2016. Video licensed from Viacom International Media Networks, 2016 MTW Networks Europe Vis mer