Jennifer Gates:

«Kan ikke vente med for alltid med deg»

Milliardærarvingen Jennifer Gates fikk sin ektemann i helgen.

GIFT: Jennifer Gates deler bilder fra den store dagen. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB
GIFT: Jennifer Gates deler bilder fra den store dagen. Foto: Mediapunch/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar i fjor kunne milliardærarving Jennifer Gates (25) avsløre at hun hadde blitt fridd til av kjæresten, den egyptiske rytteren Nayel Nassar.

Jennifer er datter av Bill Gates, et av verdens mest formuende mennesker, og Melinda Gates, og skal ha møtt forloveden under studiene.

Mandag kveld kan kjendisdatteren avsløre at paret nå har gitt hverandre sitt «ja».

«Mitt univers», skriver hun på Instagram, hvor hun deler bilde fra den store dagen, som etter alt å dømme fant sted i helgen.

Også brudgommen har delt den hyggelige nyheten i sosiale medier, hvor han skriver at de «gjorde noe greier i helgen».

«Kan ikke vente med for alltid med deg Jennifer Gates», skriver han, samtidig som han takker alle som tilbrakte dagen med dem.

Felles interesse

Ekteparet, som altså ble smidd i hymens lenker i helgen, gikk på Stanford University sammen, der hun studerte biologi og han økonomi. De begge har også en felles interesse for sprangridning. Det er trolig den som har ført dem sammen. Jennifer Gates har tidligere uttalt at det er «veldig deilig».

- Hester er bare én del av livet vårt, men vi elsker sporten. Han er profesjonell, og jeg gjør det som amatør. Det er utrolig at vi kan dele denne lidenskapen, har hun uttalt til CNN.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Mens Jennifer Gates som nevnt har svært kjente foreldre, ble ektemannen født i Chicago av egyptiske foreldre, og har tilbrakt mye tid i foreldrenes hjemland og Kuwait.

Han snakker angivelig tre språk. Nassar flyttet imidlertid tilbake til USA i 2009, der han fullførte en grad i økonomi ved nevnte universitet.

Frieri

«Nayel Nassar, du er unik. Du har feid meg av banen gjennom denne helga, da du overrasket meg på et av de mest betydningsfulle stedene vår delte lidenskap har sørget for», skrev 25-åringen på Instagram etter frieriet i fjor.

På bildet satt hun ved siden av sin kjære, i snøen, med en blinkende ring på fingeren. Frieriet skal ha kommet overraskende på milliardærarvingen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

«Jeg gleder meg til å bruke resten av livene våre på å lære, vokse, le og på å elske hverandre. Jeg sier 'ja' en million ganger», skrev hun.

Den egyptiske rytteren delte også bildene på sin konto. Han skrev at han elsker sin forlovede svært mye, og at hver dag er som en drøm med henne.

LES OGSÅ: Millionærarving overrasker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer