- Kan ikke være naiv og tro jeg er frisk

Men Mette Hanekamhaug har gått opp 14 kilo og er mye sunnere.

OPP 14 KILO: Mette Hanekamhaug har gått opp 14 kilo siden sykdommen var på sitt verste, men selv om hun er diagnostisert frisk, lar hun seg ikke tro at hun er helt frisk.
OPP 14 KILO: Mette Hanekamhaug har gått opp 14 kilo siden sykdommen var på sitt verste, men selv om hun er diagnostisert frisk, lar hun seg ikke tro at hun er helt frisk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september i fjor avslørte Frp-politiker Mette Hanekamhaug (24) i Se og Hør at hun hadde slitt med anoreksi i to år.

Siden sykdommen var på sitt aller verste, har hun gått opp hele 14 kilo og er nå mye sunnere enn hun har vært på lenge. Men hun lar seg ikke tro at hun er helt frisk fra sykdommen.

- Jeg er diagnostisert frisk, men jeg kan ikke være naiv og tro at jeg er helt frisk. Det er ikke som å knekke en hånd, få på gips og vips; frisk. Jeg har fortsatt mange utfordringer i hverdagen. Før brukte jeg all energi på å skjule at jeg var syk. Nå kan jeg si høyt: «Nå koker det litt for meg», sier hun til Dagbladets magasin «God Torsdag».

Til magasinet forklarer hun at hun var livredd hele tiden før sykdommen ble offentlig kjent, da hun gikk sykmeldt.

- Jeg gikk rundt og var livredd hele tiden. Nå slapp jeg i alle fall å ha angst for å bli avslørt. Jeg senket skuldrene litt.

Leder i Fremskrittspartiet, Siv Jensen, skryter av sin partikollega.

- Mette ble først og fremst frisk på grunn av sin sterke vilje. Jeg kjenner meg nok litt igjen i henne, sier hun til magasinet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Mamma grein før noen hadde sagt noe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer