«Sister Wives»:

- Kan ikke være gift mer

Christine Brown, en av konene i «Sister Wives», sliter i ekteskapet.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer
Publisert

I serien «Sister Wives», eller «En mann - fire koner» på norsk, blir vi kjent med en familie som lever litt utenom det vanlige.

Serien følger nemlig Kody Brown og hans fire koner Meri, Janelle, Christine og Robyn, og har siden 2010 vist fansen hvordan det er å leve et polyamorøst liv.

Vi har fått være vitne til både opp- og nedturer, og så seint som i slutten av januar fortalte Christine om utfordringer i ekteskapet, og at hun ønsket å avslutte dette.

- Ikke et forhold jeg vil ha

Dette sa hun i en promo for den nye sesongen av programmet, som sendes på TLC. Søndag, i forbindelse med sesongfinalen, forteller hun at tankene ikke har endret seg.

- Meri, jeg kan ikke være gift med Kody mer, sier Christine til søsterkona i episoden ifølge People.

EN MANN, FIRE KONER: Kody sammen med konene Christine, Janelle, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Prods / Kobal / REX / NTB
EN MANN, FIRE KONER: Kody sammen med konene Christine, Janelle, Meri og Robyn. Foto: Puddle Monkey Prods / Kobal / REX / NTB Vis mer

Meri, som altså også er gift med Kody, forsøker å løfte opp Christine som åpenbart sliter i ekteskapet, men tilsynelatende uten hell.

- Hennes (Meri journ.anm) forhold med Kody er virkelig ikke et jeg ville hatt. Og det forholdet jeg har med Kody er heller ikke hva jeg vil ha. Det jeg har her er ikke det jeg vil ha akkurat nå, sier hun videre.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

Etterlyser støtte

Når hun prater til kameraene, forteller Christine også at hun har slitt helt siden familien flyttet til Flagstaff, Arizona, og at hun ikke føler at ektemannen støtter henne.

- Jeg er lei av å ikke ha støtten hans når jeg virkelig trenger det. Jeg er bare lei. Jeg trenger en partner. Jeg trenger noe annerledes enn dette, sier hun.

Reality-familien har til sammen 18 barn, og flyttet nylig inn i fire midlertidige, separate hjem på en felles eiendom i Flagstaff, Arizona.

Etter flyttingen i forrige sesong hadde familien et håp om å starte et nytt kapittel sammen, men det har så langt bare sett ut til at stemningen er blitt mer anspent mellom de fire konene og ektemannen.

Det hele skal ifølge People handle om at Christine ønsker å flytte tilbake til Utah, noe de andre ikke vil.

Familien Brown, som bodde i Utah i starten av serien, valgte nemlig å flytte, først til Las Vegas, for å unnslippe delstatens strenge antipolygami-lov. Christine og Kody har vært gift siden 1994, og har seks barn sammen. De har også blitt besteforeldre.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer