Spice Girls:

- Kan ikke tro det!

Melanie ­«Sporty Spice» Chisholm åpner seg om en spesiell hendelse fra tiden i den ikoniske gruppen i ny bok.

MØTTE CHARLES: I 1997 møtte Spice Girls den daværende prinsen av Wales, Charles. Foto: John Giles/ Pa Photos/NTB
MØTTE CHARLES: I 1997 møtte Spice Girls den daværende prinsen av Wales, Charles. Foto: John Giles/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det er liten tvil om at Spice Girls er blant verdens mest populære musikkgrupper. På 90-tallet herjet de hitlistene med låter som «Wannabe».

Nå åpner et av bandets medlemmer seg opp om tiden i bandet i ny bok, men det er spesielt en historie fra boken folk legger merke til, ifølge People.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppen. Vis mer

Klas på rumpa

Melanie Chisholm (48), bedre kjent som «Sporty Spice» eller bare «Mel C», mimrer tilbake til øyeblikket da hun og resten av bandet møtte kong Charles (73) under en gallafest i 1997. Da Charles fortsatt var prins av Wales.

I ekte Spice Girls-stil ignorerte de selvsagt alt som het kongelig protokoll ved møtet.

Geri Halliwell «Ginger Spice» Horner (50) og Melanie Brown «Scary Spice» (47) plantet begge et vått kyss på kinnet til Charles.

RASER: Victoria Beckham, kjent som «Posh Spice», reagerer på den ubehagelige situasjonen hun ble satt i da han besøkte talkshowet «TFI Friday». Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: AP / «TFI Friday» Vis mer

Førstnevnte ga han også er realt klask på stumpen.

- På den tiden var jeg en av de sjenerte medlemmene i bandet, så det knøyt seg inni meg når jentene kysset Charles. Jeg tenkte: «Herregud, jeg kan ikke tro at de gjør det» forteller hun i et intervju med People.

Det var ikke lenge Mel C var flau over møtet. Nå er hun stolt over at de turte. 48-åringen tror slike hendelser var noe av grunnen til at så mange elsker Spice Girls.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, var det flere som fikk med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Vi gjorde på en måte det alle skulle ønske de kunne gjøre, og det var aldri med ondskap. Det var alltid med et smil.

- Nå som Charles er kongen vår, gjør det det på en måte enda mer grisete. De «grisete Spice Girls»! ler hun videre.

Historien er en av mange Chisholm deler i den kommende boken sin «The Sporty One: My Life as a Spice Girl».

LES OGSÅ: - Det sårer følelsene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer