Tiril Sjåstad Christiansen:

- Kan ikke tro at jeg snart skal føde

«Farmen kjendis»-programlederen risikerte å føde midt i innspillingen, men babyen lar fortsatt vente på seg.

SNART TERMIN: Stian Lauritzen og kjæresten Tiril har termin for deres andre barn sammen 20. august. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SNART TERMIN: Stian Lauritzen og kjæresten Tiril har termin for deres andre barn sammen 20. august. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (27) og kjæresten Stian Lauritzen (35) ble i november 2020 foreldre for første gang, til lille Vega.

Den gang var hun gravid under innspillingen av realityprogrammet. I år ledet hun nok en gang «Farmen kjendis» med barn i magen.

- Tungt

Christiansen har temin 20. august, i skrivende stund om bare fire dager.

- Jeg risikerer faktisk fødsel i finaleuken! Men jeg hadde ikke noen tidlig fødsel sist, så vi får håpe han holder seg godt inne i magen til vi skriver august, sa programlederen til Se og Hør før «Farmen kjendis»-innspillingen tok til i mai.

Inspillingen ble avsluttet i starten av juli, og nå, flere uker senere, lar babyen fortsatt vente på seg.

- Det føles jo dødslenge siden «Farmen kjendis», og på slutten der var det fortsatt halvannen måned til termin. Jeg var vel ikke så nervøs for at jeg skulle føde under innspillingen, men mer for hvordan formen skulle være. Og jeg må innrømme det, at det var tungt under finaleuken, sier hun til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Det var lange dager, vi var mye ute og opplevde litt diverse vær. Men jeg får vel uansett si «heldigvis» for at ikke babyen kom på det tidspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer