Tiril Sjåstad Christiansen:

- Kan ikke tro at jeg snart skal føde

«Farmen kjendis»-programlederen risikerte å føde midt i innspillingen, men babyen lar fortsatt vente på seg.

SNART TERMIN: Stian Lauritzen og kjæresten Tiril har termin for deres andre barn sammen 20. august. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SNART TERMIN: Stian Lauritzen og kjæresten Tiril har termin for deres andre barn sammen 20. august. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen (27) og kjæresten Stian Lauritzen (35) ble i november 2020 foreldre for første gang, til lille Vega.

Den gang var hun gravid under innspillingen av realityprogrammet. I år ledet hun nok en gang «Farmen kjendis» med barn i magen.

GRAVID: Tiril Sjåstad Christiansen forteller til Se og Hør at kroppen hennes kjennes ut som en innvendig badstue. Video: Julie Easter Christiansen / Rød Løper Vis mer

- Tungt

Christiansen har temin 20. august, i skrivende stund om bare fire dager.

- Jeg risikerer faktisk fødsel i finaleuken! Men jeg hadde ikke noen tidlig fødsel sist, så vi får håpe han holder seg godt inne i magen til vi skriver august, sa programlederen til Se og Hør før «Farmen kjendis»-innspillingen tok til i mai.

Inspillingen ble avsluttet i starten av juli, og nå, flere uker senere, lar babyen fortsatt vente på seg.

ERFAREN BLITT: Tiril Sjåstad Christiansen ledet i vår nok en runde av «Farmen kjendis», som sendes på TV neste vår. Nok en gang var hun gravid under innspillingen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ERFAREN BLITT: Tiril Sjåstad Christiansen ledet i vår nok en runde av «Farmen kjendis», som sendes på TV neste vår. Nok en gang var hun gravid under innspillingen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det føles jo dødslenge siden «Farmen kjendis», og på slutten der var det fortsatt halvannen måned til termin. Jeg var vel ikke så nervøs for at jeg skulle føde under innspillingen, men mer for hvordan formen skulle være. Og jeg må innrømme det, at det var tungt under finaleuken, sier hun til Se og Hør.

Hun fortsetter:

- Det var lange dager, vi var mye ute og opplevde litt diverse vær. Men jeg får vel uansett si «heldigvis» for at ikke babyen kom på det tidspunktet.

- Aldri trodd

Formen under den andre graviditeten har vært upåklagelig. Det er den fortsatt, tross at fødsel nærmer seg med stormskritt.

- Den er dritbra! Jeg kan ikke tro at jeg skal føde snart. Jeg har virkelig vært heldig. Sist følte jeg meg tyngre, mer oppblåst og egentlig som en zombie til tider.

STOLTE FORELDRE: Stian Lorentzen og Tiril Sjåstad Christiansen ble foreldre til lille Vega i november for snart to år siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Stian Lorentzen og Tiril Sjåstad Christiansen ble foreldre til lille Vega i november for snart to år siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Den blide 27-åringen synes det er mer som skiller denne graviditeten fra den første.

- Det er det verste på et vis, første gang satt jeg nesten et halvt år og ventet på at det skulle skje. Denne gangen har jeg innimellom nesten glemt at jeg faktisk venter barn. Men jeg må også si at dette hadde jeg aldri trodd, at jeg skulle få to barn før jeg er 30 år gammel.

Dramatisk fødsel

Hun og kjæresten Stian Lorentzen har prøvd å forberede seg så mye som mulig på det som venter.

- I går satt jeg og sydde dynetrekk, og vi har vasket og gjort klar den gamle barnevognen til Vega. Og så har vi satt inn et babysete i bilen, og det er så koselig, for når Vega ser det sier hun bare «baby, baby», forteller «Farmen kjendis»-programlederen til Se og Hør.

SEIER: Søndag kveld ble det klart at det var Tiril Sjåstad Christiansen som vant årets «Farmen Kjendis». Det feiret hun sammen med kjæresten Stian Lauritzen. Reporter: Jonas Hammes. Video: Thea Hope Vis mer

Som Se og Hør tidligere har omtalt, hadde Christiansen en svært dramatisk fødsel da Vega kom til verden for snart to år siden.

- Vi hadde en «heavy» fødsel. Hun (Vega, journ.anm.) ville ikke ut, og måtte bli tatt med sugekopp. Da de til slutt la henne på magen min var hun blek, livløs og uten skrik, så hun ble tatt vekk fra meg med én gang, fortalte hun den gang, før hun fortsatte:

- Det var en tøff opplevelse.

LES OGSÅ: Røper høydramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer