MOTTOK PRISEN: Her mottar Lady GaGa prisen for "Best New Artist" under MTV VMA. Eminem og Tracy Morgan deler ut. Foto: All Over Press
MOTTOK PRISEN: Her mottar Lady GaGa prisen for "Best New Artist" under MTV VMA. Eminem og Tracy Morgan deler ut. Foto: All Over PressVis mer

- Kan ikke si det var en seier

Men norske Ray Kay vant en pris under MTV Video Music Awards.

SEHER.NO: Den norske musikkvideoregissøren Ray Kay, som egentlig heter Reinert K. Olsen (31), har produsert Lady GaGas video for "Poker Face", som stakk av med prisen for "Best New Artist" under nattens MTV Video Music Awards.

Likevel skulle 31-åringen ønske det gikk enda bedre under utdelingen i New York.

- Jeg kan ikke akkurat si det var en stor seier. Jeg skulle gjerne ha vunnet "Best Video", "Best Female Video", eller "Best Pop Video". Men det var jo fint å vinne en pris uansett, sier han på telefon til Seher.no.

For Lady GaGa ble det en fin kveld med tre priser, selv om hun riktignok var nominert til åtte. "Poker Face"-videoen var nominert til fire priser.

- Hun (Lady GaGa, red. anm.) synes det er hyggelig. Jeg er på etterfesten hennes nå, før vi skal videre på VMA-festen, sier Ray Kay.

Haugesunderen avslører nå at han satser mot neste års utdeling, og håper på å vinne noe enda større der. Men selv om han ikke fikk maksimal uttelling, har likevel kvelden vært en stor opplevelse.

- Det har vært et helt fantastisk show. Jeg har truffet mange bra folk og møtt mange topper i musikkbransjen. Så nå føler jeg at jeg er i "det gode selskap", sier han til Seher.no.
Se videohøydepunkter fra VMA på Topp.no her

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Noen stjerner har litt ego