VOKSEN: Disse bildene er beviset på at Miley Cyrus virkelig ikke er en barnestjerne lenger. Foto: Stella Pictures
VOKSEN: Disse bildene er beviset på at Miley Cyrus virkelig ikke er en barnestjerne lenger. Foto: Stella PicturesVis mer

- Kan ikke se ut som en 12-åring for alltid

Nå viser «Disney»-stjernen en helt ny side av seg selv.

SEHER.NO:  De siste månedene har Miley Cyrus (17) byttet ut sitt barnslige «Disney»-image, med en mer sexy og voksen stil. 

I mars offentliggjorde «Disney»-stjernen - som er sammen med skuespilleren Liam Hemsworth - sjokkbeskjeden om at hun ville slutte i «Disney»-showet «Hannah Montana». Hun mener selv hun har vokst ut av rollen, og vil nå satse for fullt på sin egen popkarriere.

Og disse bildene er beviset på at Miley Cyrus virkelig ikke er en barnestjerne lenger, skriver Daily Mail.

- Det er aldri noen som vil se en «Disney»-stjerne vokse opp. Det er som da Hilary Duff avsluttet sin tid i DisneyChannel. Da sa alle at hun var anorektisk, og ditten og datten. Bare fordi hun vokste opp! Man kan ikke se ut som en tolvåring for alltid, sier Cyrus.

Etter å ha tatt sin avskjed med alle barnas favorittstjerne, Hannah Montana, blomstrer Mileys musikkarriere. Nylig slo hun seg sammen med rapperen Lil Jon, og reprodusere en mix av sin nye singel «Can't Be Tamed».

Men selv om den tidligere barnestjernen ønsker å fremstå som mer voksen og sexy, så viste hun seg fra sin beste side i en liten rosa bikini, da hun var på ferie i Mexico sammen med pappa Billy Ray.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Miley er ferdig i Disney

FERDIG MED «HANNAH MONTANA»: - Det er aldri noen som vil se en «Disney»-stjerne vokse opp. Men man kan ikke se ut som en tolvåring for alltid, sier Miley Cyrus. Foto: Stella Pictures
PÅ FERIE MED PAPPA: Miley Cyrus hadde på seg en bitteliten rosa bikini, da hun var på ferie i Mexico med pappa Billy Ray. Foto: Stella Pictures
BITTELITEN BIKINI: «Disney»-stjernen hadde på seg en bitteliten rosa polkadott bikini. Foto: Stella Pictures
VOKSEN: Disse bildene er beviset på at Miley Cyrus virkelig ikke er en barnestjerne lenger. Foto: Stella Pictures