Prins Harry og Hertuginne Meghan:

- Kan ikke rømme

Risikerer at barna får den samme skjebnen.

VANSKELIG: Forfatter Tom Quinn mener at barna til prins Harry og hertuginne Meghan kan få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / Splash News / NTB
VANSKELIG: Forfatter Tom Quinn mener at barna til prins Harry og hertuginne Meghan kan få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye drama og hysteri rundt prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) de siste årene. Det begynte spesielt å koke da paret kom ut med dokumentarserien «Harry & Meghan», og senere Harrys selvbiografi «Spare».

Det spekuleres nå på at barna, prins Archie (3) og prinsesse Lilibet (1), kommer til å bli påvirket av sine foreldres handlinger - både på godt og vondt.

- Jeg tror det blir vanskelig for dem

Den kongelige forfatteren Tom Quinn tror nemlig at Archie og Lilibet kommer til å bli kongelige kjendiser når de blir eldre, ifølge Express.

Han mener at USA spesielt kommer til å ha stor interesse av barna til prins Harry og hertuginne Meghan.

- Jeg tror de vil bli sett på som kongelige kjendiser, og vil bli plassert i samme kategori som kjente skuespillere i USA.

Men det betyr ikke at de to barna vil få det enkelt. Det vil bli vanskelig for dem å komme ut av skyggen til foreldrene sine, mener Quinn.

- Jeg tror det vil bli veldig vanskelig for dem. De kommer til å skjønne at de er kjendiser på grunn av foreldrene sine, og ikke på grunn av sine eventuelle talenter. Jeg tror at det vil bli en stor byrde for dem hvis ikke Harry og Meghan trår forsiktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.