Prins Harry og Hertuginne Meghan:

- Kan ikke rømme

Risikerer at barna får den samme skjebnen.

VANSKELIG: Forfatter Tom Quinn mener at barna til prins Harry og hertuginne Meghan kan få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / Splash News / NTB
VANSKELIG: Forfatter Tom Quinn mener at barna til prins Harry og hertuginne Meghan kan få en litt vanskelig fremtid. Foto: John Rainford / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at det har vært mye drama og hysteri rundt prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) de siste årene. Det begynte spesielt å koke da paret kom ut med dokumentarserien «Harry & Meghan», og senere Harrys selvbiografi «Spare».

Det spekuleres nå på at barna, prins Archie (3) og prinsesse Lilibet (1), kommer til å bli påvirket av sine foreldres handlinger - både på godt og vondt.

- Jeg tror det blir vanskelig for dem

Den kongelige forfatteren Tom Quinn tror nemlig at Archie og Lilibet kommer til å bli kongelige kjendiser når de blir eldre, ifølge Express.

Han mener at USA spesielt kommer til å ha stor interesse av barna til prins Harry og hertuginne Meghan.

HARRY-HÅP: Svaret til kong Charles har ført til ytterligere spekulasjoner om forholdet mellom far og sønn. Video: Twitter. Vis mer

- Jeg tror de vil bli sett på som kongelige kjendiser, og vil bli plassert i samme kategori som kjente skuespillere i USA.

Men det betyr ikke at de to barna vil få det enkelt. Det vil bli vanskelig for dem å komme ut av skyggen til foreldrene sine, mener Quinn.

- Jeg tror det vil bli veldig vanskelig for dem. De kommer til å skjønne at de er kjendiser på grunn av foreldrene sine, og ikke på grunn av sine eventuelle talenter. Jeg tror at det vil bli en stor byrde for dem hvis ikke Harry og Meghan trår forsiktig.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan har valgt å bruke titlene prins og prinsesse til barna sine. Forfatteren mener det også vil bidra til at det blir vanskeligere for Archie og Lilibet å få seg vanlige jobber i fremtiden.

- De kommer til å få et fantastisk og materielt liv. De trenger rett og slett ikke å bry seg om penger, men ulempen er at man ikke kan rømme.

- Et tilbaketrukket liv

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle mener derimot noe annet.

- Det er klart tilknytningen til kongefamilien alltid vil være der, og at de i kraft av det blir interessante for folk. Men slik er det jo med alle barn av kongelige. Jeg tror dessuten de i stor grad kan påvirke selv hvor mye oppmerksomhet de skal få. Det er fullt mulig å velge et tilbaketrukket liv.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Vagle mener at det selvsagt kan bli vanskelig å til tider bli identifisert med sine berømte foreldre, men at de ikke er i særklasse.

- De har de foreldrene de har, og de lever dessuten privilegerte liv nettopp derfor.

LES OGSÅ: Dette spiser de kongelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer