Skoleskyting i Texas:

- Kan ikke puste ut

Flere kjendiser viser sin støtte etter skoleskytingen i Texas.

STØTTE: Matthew McConaughey kommer med en kraftig oppfordring etter skoleskytingen i Texas som skjedde tirsdag. Foto: REX / Shutterstock / NTB
STØTTE: Matthew McConaughey kommer med en kraftig oppfordring etter skoleskytingen i Texas som skjedde tirsdag. Foto: REX / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble USA rammet av en masseskyting igjen. Denne gangen var åstedet på barneskolen Robb Elementary School i Uvalde i Texas. Det er 18 år gamle Salvador Ramos som er den antatte gjerningsmannen.

Hittil er det 19 elever og to voksne som er bekreftet døde. Læreren Eva Mireles er blant dem som ble skutt og drept, det bekrefter tanten hennes Lydia M. Delgado, ifølge NBC News.

Etter den grufulle skoleskytingen har flere kjendiser nå tatt til sosiale medier for å vise sin støtte til familiene som har blitt berørt, samt kommet med en tydelig oppfordring om at det må skje en endring.

- Må ta et dypere blikk

Skuespiller Matthew McConaughey (52), som selv kommer fra Texas, har delt et langt og utfyllende innlegg på Instagram. Der oppfordrer han alle amerikanere til å gå sammen og sørge for at det blir gjort endringer.

«Nok en gang har vi på tragisk vis bevist at vi ikke klarer å være ansvarlige for rettighetene som vår frihet gir oss, skriver han innledningsvis på Instagram, og fortsetter:

«Den sanne oppfordringen til handling nå er at hver amerikaner skal ta et lengre og dypere blikk i speilet og spørre seg selv: Hva er det vi virkelig setter pris på? Hvordan reparerer vi problemet? Hva kan vi individuelt endre i dag, for å bevare en sunnere og tryggere nasjon, stat og nabolag i morgen? Vi kan ikke puste ut igjen, komme med unnskyldninger og akseptere disse tragiske realitetene som skjer».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer