- Kan ikke planlegge så langt fremover lenger

Wenche Myhre snakker ut om hvordan hun lever med kreftdiagnosen.

BEGRENSET TID: Siden 2010 har Wenche Myhre levd med kreftdiagnose. Selv om hun i dag er frisk, sier hun til Dagbladet at hun er bevisst på at hun kan få tilbakefall. Her på «Mamma Mia»-premiere i 2009. Foto: Stella Pictures
BEGRENSET TID: Siden 2010 har Wenche Myhre levd med kreftdiagnose. Selv om hun i dag er frisk, sier hun til Dagbladet at hun er bevisst på at hun kan få tilbakefall. Her på «Mamma Mia»-premiere i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2010 fikk Wenche Wyhre (67) den tøffe beskeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til lymfesystemet.

Fire år senere er den folkekjære artisten heldigvis i full vigør, og nå forbereder hun seg til sitt livs første julekonsertturné, «Wenches jul».

Overfor Dagbladet understreker sangstjernen, som i fjor endelig fylte 66, at hun ikke anser seg som frisk fra kreftsykdommen, og at hun i dag lever livet litt annerledes enn tidligere.

- Jeg går til kontroll hvert år, og så får jeg et OK-stempel. Da løper jeg ut for å starte på nye prosjekter. Det er en ny situasjon for meg. Jeg kan ikke planlegge i årevis framover lenger. Det tenker jeg litt over, sier Myhre til Dagbladet.

ELSKER Å OPPTRE: Artisten har i over 50 år begeistret publikum i både inn- og utland. Her på scenen i Kristiansand i 2013. Foto: FameFlynet Norway
ELSKER Å OPPTRE: Artisten har i over 50 år begeistret publikum i både inn- og utland. Her på scenen i Kristiansand i 2013. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Mer bevisst på tiden

Den livlige stjernen, som faktisk feiret 67-årsdagen sin på scenen, sier til avisen at hun føler seg frisk og rask, og at legene sier at hun har bra utsikter.

I vinter sa hun til Seoghør.no at hun hadde nye prosjekter som ventet, både i inn- og utland, og i midten av november holder hun to oppsetninger av suksesshowet «66» på Gran Canaria.

Timeplanen er altså ikke akkurat blitt mindre hektisk for 67-åringen etter kreftsykdommen. Likevel er hun opptatt av å få tid til familien, inkludert sine ti barnebarn.

- Jeg er mer bevisst på tiden min. Ingenting er en selvfølge lenger. Det burde man være hele livet, man må ta vare på øyeblikkene, påpeker Wenche Myhre overfor Dagbladet.

MANGSLUNGEN KARRIERE: Wenche Myhre fikk blomstre på revyscenen i Sverige på slutten av 60- og starten av 70-tallet sammen med Povel Ramel (t.h). Her i 1970. Foto: Stella Pictures
MANGSLUNGEN KARRIERE: Wenche Myhre fikk blomstre på revyscenen i Sverige på slutten av 60- og starten av 70-tallet sammen med Povel Ramel (t.h). Her i 1970. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde aldri trodd vi skulle havne her

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer