SYLTYNN: De siste bildene av Tori Spelling viser at hun nok en gang har begynt å bli skremmende tynn... Foto: STELLA PICTURES
SYLTYNN: De siste bildene av Tori Spelling viser at hun nok en gang har begynt å bli skremmende tynn... Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Kan ikke noen få henne til å spise?

Tori Spelling blir bare tynnere og tynnere...

SEHER.NO: Tidligere "Beverly Hills 90120"-stjerne Tori Spelling (35) har de siste månedene måttet tåle mye oppmerksomhet for sin radmagre kropp.

Tidligere i sommer kunne imidlertid Seher.no publisere bilder som viste en tydelig sunnere og lykkeligere Tori sammen med ektemannen og familien.

Men nå ser det altså ut til at Spelling har hevet seg på slankebølgen igjen.

For selv om hun hevder hun ikke har spiseforstyrrelser, og at hennes magre figur er resultat av hennes travle hverdag som skuespiller og småbarnsmamma, ser hun langt fra frisk ut.

Og da Tori, ektemannen Dean McDermott, samt deres to barn tok en tur til Coogies i Malibu i helgen, vekket skuespillerinnen nok en gang sjokkreaksjoner, skriver nyhets- og bildebyrået Stella, som samtidig spør om "ikke noen kan få henne til å spise igjen?".

Særlig 35-åringens armer og overkropp har blitt skremmende tynne, og ser ut til å kunne knekke når som helst.

Tidligere har til og med Dean uttrykt bekymring for sin kones spisevaner og helse.

- Noen dager spiser hun ikke annet enn rester fra måltidene til barna. Hun tror hun ser bedre ut tynn, og vil ikke høre på noen. Da Dean prøvde å uttrykke sin bekymring, snakket hun ikke med ham på flere dager, har en kilde nær paret uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg vet jeg ser tynn ut på bilder

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.