<strong>UVISS FREMTID:</strong> Om det blir en ny runde med suksessprogrammet, vites foreløpig ikke. Foto: Håvard Jenssen/Mastiff
UVISS FREMTID: Om det blir en ny runde med suksessprogrammet, vites foreløpig ikke. Foto: Håvard Jenssen/Mastiff Vis mer

Kan ikke love mer «Ingen grenser»

Tross fantastiske seertall.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til tross for at hele 1,4 millioner seere fikk med seg den siste episoden av «Ingen grenser», vet ikke NRK om det blir en ny rundet av den populære serien.

- Planen har hele tiden vært å diskutere det, og det er en avgjørelse som ble tatt lenge før vi så søndagens seertall. Det er mange ting som skal klaffe. Vi må se på NRKs totaltilbud, høre med Lars Monsen og se på om det er andre viktige historier som bør fortelles, sier Barbara Jahn, prosjektsjef i NRK, til Dagbladet.

Jahn er foreløpig usikker på om Monsen er innstilt på å lage en ny sesong av «Ingen grenser».

- Det har jeg ikke diskutert med ham. Vi håper at dette er noe vi kan avgjøre på vårparten, for det er absolutt lurt å ha en diskusjon - selv med så fantastiske seertall.

Søndag ble den siste episoden sendt, og seerne fikk se vill jubel da ekspedisjonen nådde Snøhetta. Likevel uroer leder i Norges Handikapforbund, Arne Lein, seg for noen av tilbakemeldingene han har hørt i etterkant av programmet.

- Vi har fått en del tilbakemelding som gjør oss urolige. Flere har kommentert at når de ser funksjonshemmede som klarer å komme seg opp på Snøhetta skjønner de ikke hvorfor vi trenger et tilrettelagt samfunn. De tenker «vil du, så går du likevel», og tror tilrettelegging av samfunnet er unødvendig, sier han til Seher.no.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Urolig for reaksjoner etter Ingen Grenser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer