Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Kan ikke løpe fra det

Prins Harry er usedvanlig ærlig om livet som småbarnsfar i den spesielle situasjonen verden befinner seg i.

NYE TIDER: Hertugparet av Sussex befinner seg for tiden i Los Angeles, der de - i likhet med alle andre - isolerer seg. Det kan tidvis være krevende, forteller prinsen. Foto: NTB scanpix
NYE TIDER: Hertugparet av Sussex befinner seg for tiden i Los Angeles, der de - i likhet med alle andre - isolerer seg. Det kan tidvis være krevende, forteller prinsen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke sikkert at prins Harry (35), hertuginne Meghan (38) og deres elleve måneder gamle sønn Archie lever noe annerledes nå enn de ville gjort uten en global pandemi i bildet. I slutten av mars trakk de seg tilbake fra sine offisielle plikter, til fordel for et mer privat liv uten dronningens krav hengende over dem.

Nå bor de i Los Angeles, og er, i likhet med resten av byen, pålagt restriksjoner hva gjelder bevegelse og omgang med andre. Derfor nyter den lille familien all den tiden de nå får sammen. Det er derimot ikke «bare bare» å være innelåst med kona og en baby. Det kunne den britiske prinsen selv avsløre nylig, da han deltok på en videokonferanse.

People skriver at prinsen nylig deltok i en samtale med foreldre og pleiere fra Storbritannia, som alle jobber med dødssyke barn. I tillegg var lederen av WellChild med, en organisasjon Harry har vært beskytter for i over et tiår. I Storbritannia har corona-situasjonen lenge vært prekær, med store antall dødsfall hver dag.

- Kan ikke løpe

Derfor er det også muligens åpenbart at deler av samtalen prinsen hadde ikke var spesielt lystig. Han takket alle for arbeidet de gjorde, og fortalte at han håpet smitten ville dø ut snart. Samtidig kunne han også dele litt om hvordan situasjonen for ham er akkurat nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer