Erling Braut Haaland

- Kan ikke leve normalt lenger

Fotballstjernen deler om hvordan suksessen på banen har endret livet utenfor.

MESTER: Erling Braut Haaland med Premier League-trofeet. Foto: NTB
MESTER: Erling Braut Haaland med Premier League-trofeet. Foto: NTB Vis mer
Publisert

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): - Jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. Men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det.

Det sier Erling Braut Haaland i et intervju med Viaplay dagen etter at han løftet Premier League-trofeet for første gang.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

Det var VG som først omtalte saken.

Det var Jan Åge Fjørtoft som mandag delte på Twitter at han hadde gjort et intervju med Haaland mandag. Søndag var han med å slå Chelsea, løftet Premier League-trofeet på banen, før han feiret med lagkamerater, venner og familie i pyjamas på kvelden.

Med 36 mål i Premier League har han blitt en verdensstjerne og megasuksess i klubben som kan vinne også FA-cupen og Champions League denne sesongen.

Han har blitt klubbens store gullkalv - både på og utenfor banen.

Erling Braut Haaland takket nei til å være med i det rykende ferske NRK-programmet til Fetisha Williams, «Fetisha Sveiper», der blant Anniken Jørgenser avslører jenteflørter. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / NRK. Vis mer

- Livet har endret seg. Jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier Haaland.

- Jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg, sier han videre.

Han kommer også med en avsløring rundt hvordan han jobber som fotballspiller. At han ser mye fotball, men en ting lar han være.

- Jeg ser for eksempel aldri kampene mine i reprise. Det er mange som gjør det, men jeg har ikke troen på det. Jeg tror det kan føre til overtenkning og alt sånn, forklarer målkongen.

«FLOW KINGZ»: Erling Braut Haalands sangferdigheter blir tatt godt i mot av City-personlighet Braydon Bent. Video/reporter: Melina Pambou Sundfør / Rødt Kort. Vis mer

LES OGSÅ: Har pysjer til sjokksum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer