SNAKKER UT: Cris Judd og Jennifer Lopez var gift fra 2001 til 2003. Nå avslører han detaljer fra forholdet. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Cris Judd og Jennifer Lopez var gift fra 2001 til 2003. Nå avslører han detaljer fra forholdet. Foto: All Over PressVis mer

- Kan ikke leve et normalt liv med henne

Eks-mannen til Jennifer Lopez avslører detaljer fra forholdet.

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært sammen i to og et halvt år, tok forholdet mellom Jennifer Lopez (45) og Casper Smart slutt i juni.

ET SIRKUS: Judd sier at bryllupet var et sirkus, og at det ikke er mulig å leve et normalt liv med superstjernen. Foto: All Over Press
ET SIRKUS: Judd sier at bryllupet var et sirkus, og at det ikke er mulig å leve et normalt liv med superstjernen. Foto: All Over Press Vis mer
NY KONE: I dag er Judd gift med Kelly A. Wolfe. De har en datter sammen. Foto: All Over Press
NY KONE: I dag er Judd gift med Kelly A. Wolfe. De har en datter sammen. Foto: All Over Press Vis mer

I etterkant har Lopez uttalt at hun trenger å være singel, etter å ha gått fra forhold til forhold hele livet. Foreløpig har samtlige endt i brudd, og nå åpner en av Lopez' ekser seg opp om hvordan det var å være sammen med superstjernen.

- Det var faktisk veldig tøft. Det finnes ikke noe som heter privatliv. Det går ikke an å leve et normalt liv med henne, forteller Cris Judd (45) til Us Weekly.

Judd møtte Lopez på settet til musikkvideoen «Love Don't Cost a Thing» i 2001. Kort tid senere giftet de seg. Forholdet tok slutt i 2003.


- Bryllupet var et sirkus. Jeg tror en del folk ble arrestert for å klatre opp et fjell. De hadde planer om å snike seg inn. Vi hadde faktisk leid luftrommet.

Nå skryter eksen av Lopez, men sier samtidig at han ikke vet hvorfor hun ikke får forholdene sine til å fungere.

- Hun ser fantastisk ut, det er det ingen tvil om. Hvis noen sier at de ikke synes hun ser bra ut, så lyver de. Men jeg kan ikke gi noe svar på hvorfor forholdene hennes ikke fungerer. Jeg tror det handler om viljen til å jobbe med forholdet. Alle har noe i bagasjen og noen problemer. Det handler om å ville løse de problemene, forteller han.

I dag er Judd gift for andre gang. Han og kona, Kelly A. Wolfe, giftet seg i 2009, og har datteren Vivienne sammen.


LES OGSÅ: - Jeg trenger å være singel nå

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.