Kan ikke lenger skjule babymagen

Penelope Cruz så seg nylig nødt til å bekrefte graviditeten. Nå viser hun magen på badeferie.

Publisert
SEOGHØR.NO: Det spanske stjerneparet Penelope Cruz (38) og Javier Bardem (43) er kjent for å være svært private og deler minst mulig av familielivet med omverdenen. 

I 2011 ble spanjolene foreldre til sønnen Leo Encinas (2). I januar begynte babyryktene igjen å svirre rundt paret. Penelope nektet lenge å kommentere spekulasjonene, og det er under én måned siden hun bekreftet at hun venter sitt andre barn. 

- Naturen er veldig klok og gir deg ni måneder å forberede deg på, men i det øyeblikket du ser det lille ansiktet, er livet ditt forvandlet for alltid, har «Vicky Cristina Barcelona»-skjønnheten tidligere sagt om det å få barn. 

Cruz ville nok gjerne holde nyheten om svangerskapet for seg selv, men røpet det da hun ikke kunne reiste til Spania for å hente Goya Awards. 

På badeferie i Barbados var det på ingen måte mulig å skjule den struttende magen, og Cruz så lykkelig ut der hun vasset i bølgene i kledd en liten sort bikini.  

Cruz slo gjennom i den spanske filmen «Jamón jamón» i 1992, der hun møtte sin fremtidige ektemann Javier Bardem.  Hun har senere også spilt i mange engelsktalende filmer som «Sahara», «Pirates of the Caribbean» og «To Rome With Love».

I 2007 begynte hun å date Bardem, og paret spilte sammen i filmen «Vicky Christina Barcelona» året etter. I 2010 ble de mann og kone. 

Penelopes modellsøster Monica er også gravid. I januar annonserte hun på sin nettside at hun ble gravid ved hjelp av en anonym sæddonor. LES OGSÅ: - De gleder seg til å bli foreldre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer