Kan ikke lenger bli boende i USA

Arnold Schwarzenegger rømmer fra USA til Østerrike knapt en måned etter at utroskapsskandalen ble avslørt.

<strong>RØMMER FRA HOLLYWOOD:</strong> Arold Schwarzenegger hevder at det er Mozart og wienerschnitzler som gjør at han nå flytter tilbake til Østerrike.  Foto: All Over Press
RØMMER FRA HOLLYWOOD: Arold Schwarzenegger hevder at det er Mozart og wienerschnitzler som gjør at han nå flytter tilbake til Østerrike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er knapt en måned siden det ble avslørt at den tidligere guvernøren hadde hatt en affære med hushjelpen Mildred Baena (50), som han også fikk en sønn med.

- Jeg savner Mozarts musikk og østerriske wienerschnitzler, hevder skuespilleren at er grunnen til at han nå forlater USA til fordel for hjemlandet Østerrike.

Arnold Schwarzenegger (64) og kona Maria Shriver (56), som han har vært gift med i 25 år, har nå tatt ut separasjon og er ikke lenger på talefot. Shriver har gjort det klinkende klart at hun ikke ønsker noe som helst kontakt med den tidligere action-helten etter oppslagene om utroskapet begynte å sirkulere i pressen.

I ettertid har det også blitt avslørt flere utroskapsskandaler som involverer Schwarzenegger. Blant annet skal han, mens han var gift med Shriver, ha hatt en affære med den danske skuespillerinnen Birgitte Nielsen.

Etter at utroskapsbomben slo ned i Hollywood, har Schwarzenegger trukket seg fra flere tv- og filmprosjekter. Til Arnolds trøst blir han fremdeles å regne som Østerrikets store sønn, og skal i løpet av året blant annet innvie «Schwarzenegger Museum» i hjembyen Thal.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her viser hun seg uten gifteringen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer