Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Kan ikke la det fortsette

Realitystjernen letter på sløret om bruddet og forholdet til Scott Disick.

FORTID: Paret har en lang fortid bak seg, og nå forteller Kardashian om hvorfor paret til slutt gikk fra hverandre. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
FORTID: Paret har en lang fortid bak seg, og nå forteller Kardashian om hvorfor paret til slutt gikk fra hverandre. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

I lang tid har fansen håpet på en romantisk gjenforening mellom eksparet Kourtney Kardashian (42) og Scott Disick (38), og ved flere tilfeller har også «Keeping Up with the Kardashians»-profilene uttalt seg om en mulig gjenforening.

Dette vil nok likevel ikke skje med det første da paret for tiden er i hvert sitt respektive forhold.

Kourtney fant nylig kjærligheten med Blink-152 trommisen, Travis Barker (45), og Scott er i et forhold modellen Amelia Gray Hamlin (19).

I et nytt intervju kan imidlertid Kourtney avsløre hva som lå til grunn for avgjørelsen om å gå fra Scott, og hva som må til for at de skal kunne finne tilbake til hverandre. Det melder blant annet People.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Rusmisbruk

Det er ingen hemmelighet at paret, som har vært gjennom flere opp- og nedturer siden de møttes i 2009, har en lang historie bak seg.

Til tross for både utroskapsrykter og Scotts ville festvaner, har eksparet som deler barna, Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), likevel opprettholdt vennskapet til fordel for familien deres.

I 2015 ble det slutt mellom paret, og i en sniktitt fra «Keeping Up with the Kardashians»-seriens såkalte «Reunion»-episode kan trebarnsmoren fortelle hvorfor paret til slutt valgte å gå skilte veier.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Da programleder Andy Cohen (53) spør 42-åringen om hun tror at forholdet kunne utfoldet seg annerledes dersom hun ikke hadde delt så mye offentlig, svarer Kourtney:

- Mest sannsynlig, men jeg tror rusmisbruket var siste dråpen, og refererer til ekskjærestens tidligere rusmisbruk.

I 2015 sjekket nemlig Scott inn på et rehabiliteringssenter for rusmisbruk ved to tilfeller, og i fjor vår sjekket han inn for tredje gang.

Da «Talentless»-gründeren sjekket inn på rehabilitering i fjor skal han ha blitt oppfordret av både Kourtney og hans daværende kjæreste, Sofia Richie (22), til å søke hjelp.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Det skulle imidlertid vise seg at grunnen for innleggelsen var noe helt annet en problemer med rus og alkohol.

«I et forsøk på å endelig finne fred og takle smertene Scott stille har kjempet mot i mange år, som følge av morens plutselige bortgang, etterfulgt av hans fars død bare tre måneder senere, tok Scott beslutningen om å legge seg inn på et behandlingssenter forrige uke for å jobbe med traumene», het det i advokatens uttalelse den gang.

Venter ikke på han

«Poosh»-gründeren har tidligere delt sine tanker om en mulig gjenforening med Scott. Og i den siste episoden av «Keeping Up With The Kardashians» kritiserer hun familien for å være på lag med eksen, ifølge US Weekly.

- Jeg er lei av at familien min oppmuntrer Scott fordi de vet ikke alle detaljene. Når Scott og jeg slo opp så fastslo jeg visse grenser med han, sier hun i episoden.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Videre mener Kourtney at Scott, til tross for forbedringene, tar på seg offerrollen.

- Scott har gjort så mange stor forbedringer i livet, og han er en skikkelig god far og jeg er veldig stolt av han. Det er viktig å være konsekvent. Det at han spiller rollen som offer - jeg kan bare ikke la det fortsette, fortsetter 42-åringen i episoden.

Hun har for øvrig tidligere vært klar på at hun ikke kan vente på 38-åringen.

- Jeg sa til ham at jeg ikke kan sitte og vente. Jeg lever mitt liv, og du jobber med deg selv.

LES OGSÅ: - Du kan se at Scott savner Kourtney mye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer