- Kan ikke klage på at folk synes jeg ser bra ut

Atle Pettersen plages ikke av kjekkasstempelet.

SEHER.NO: Atle Pettersen (22) nyter stor suksess om dagen både som artist og i kjølvannet av «Skal vi danse»-seieren. Storsjarmøren har fått mange kvinnelige fans, kanskje spesielt på grunn av sitt kjekke utseende, og 22-åringen synes bare det er gøy å bli oppfattet som en kjekkas.

- Det ville vært utakknemlig å klage på at folk synes jeg ser bra ut. Det plager meg ikke, sier han til Seher.no.

Nylig stilte han opp på sexy bilder i en reklame for klokkemerket Police og i en bildeserie for magasinet Spirit. Pettersen er ikke redd for at all fokuseringen på utseende skal stå i veien for musikken.

- Jeg opplever at alle vet jeg er artist og at jeg får mest skryt for stemmen min. Det er en del i pakken av å være entertainer og å stå på scenen.


Lørdag kveld var rockeren i salen da Spellemannsprisen ble delt ut på Folketeateret i Oslo. Han var selv ikke nominert for platen «Based on a true story», men innrømmer at han drømmer om en nominasjon i fremtiden.

- Jeg er ikke bitter fordi det er så mange bra nominerte som alle fortjener å vinne. Kanskje neste år? Det hadde vært veldig gøy. Det er en drøm å være nominert og ikke minst kanskje vinne en spellemann en dag, sier han.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg roter det alltid til når jeg blir forelsket