- Kan ikke klage på at folk synes jeg ser bra ut

Atle Pettersen plages ikke av kjekkasstempelet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Atle Pettersen (22) nyter stor suksess om dagen både som artist og i kjølvannet av «Skal vi danse»-seieren. Storsjarmøren har fått mange kvinnelige fans, kanskje spesielt på grunn av sitt kjekke utseende, og 22-åringen synes bare det er gøy å bli oppfattet som en kjekkas.

- Det ville vært utakknemlig å klage på at folk synes jeg ser bra ut. Det plager meg ikke, sier han til Seher.no.

Nylig stilte han opp på sexy bilder i en reklame for klokkemerket Police og i en bildeserie for magasinet Spirit. Pettersen er ikke redd for at all fokuseringen på utseende skal stå i veien for musikken.

- Jeg opplever at alle vet jeg er artist og at jeg får mest skryt for stemmen min. Det er en del i pakken av å være entertainer og å stå på scenen.


Lørdag kveld var rockeren i salen da Spellemannsprisen ble delt ut på Folketeateret i Oslo. Han var selv ikke nominert for platen «Based on a true story», men innrømmer at han drømmer om en nominasjon i fremtiden.

- Jeg er ikke bitter fordi det er så mange bra nominerte som alle fortjener å vinne. Kanskje neste år? Det hadde vært veldig gøy. Det er en drøm å være nominert og ikke minst kanskje vinne en spellemann en dag, sier han.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg roter det alltid til når jeg blir forelsket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer