Anne Rimmen:

- Kan ikke huske sist jeg var på vorspiel

Velger å prioritere sønnen fremfor festligheter.

PRIORITERING: Anne Rimmen har lagt det sosiale livet på vent, og velger heller å fokusere på mammarollen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
PRIORITERING: Anne Rimmen har lagt det sosiale livet på vent, og velger heller å fokusere på mammarollen. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Den tidligere NRK-profilen Anne Rimmen (37), for tiden aktuell i «All Together Now» på TVNorge, er et kjent fjes for mange. Hun har vært å se på TV-skjermen i både sportslige sammenhenger og i andre type programmer i flere år.

Rimmen har vært sammen med den tidligere freestyle motorcross-stjernen Ailo Gaup (39) siden 2008, og de to ble foreldre til en liten gutt i 2016.

I et intervju med Dagbladet forteller hun nå om livet som mor for sønnen Ebbe (2,5), og at hun har valgt å bytte ut både jentevorspiel og trening med mammarollen.

- Vorspiel kan jeg ikke huske sist jeg har vært på, sier hun.

Se dette innlegget på Instagram

Hva den gutten kan! #bursdag

Et innlegg delt av Anne Rimmen (@annerimmen)

Tilstedeværende mor

Småbarnsmammaen forteller videre om det åpenbare valget om å prioritere sønnen, som allerede har rukket å passere to år.

- Jeg har alltid vært innstilt på at den dagen jeg blir mor, skal jeg ha det som førsteprioritet. Det har jeg alltid hatt, også, sier hun til Dagbladet, før hun fortsetter:

- Men så er det den evige diskusjonen i hodet med dårlig samvittighet og dårlig tid. Du skal helst være to steder samtidig. Det tror jeg mange foreldre kjenner på.

FRYKTET NAKKEBRUDD: Anne Rimmen forteller om ektemannen Ailo Gaups nylige ulykke hvor han skadet nakken. Video: God Kveld Norge. Vis mer

Rimmen var 34 år da hun fødte sitt første barn, men hun angrer ikke på at hun ikke startet tidligere med å få barn.

- Jeg er glad for at jeg ventet en stund med å bli mor. Jeg har fått opplevd veldig mye før den tid. Det er ikke sånn at jeg tenker «Åh, skulle ønske jeg var 20 igjen», liksom, sier hun til avisen.

PROFILERT PAR: Anne og Ailo er som regel å se på rød løper sammen, og er ofte selvsagte navn på gjestelister. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Anne og Ailo er som regel å se på rød løper sammen, og er ofte selvsagte navn på gjestelister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil gifte seg

I januar 2016, da nyheten kom om at det velkjente paret ventet barn, åpnet Rimmen opp om den fine overraskelsen da graviditetstesten viste seg å være positiv. Det gjorde hun i et intervju med bladet Babydrøm.

- Egentlig passet det jo aldri. Men klokken går, så vi tenkte det var på tide å prøve. Vi visste jo ikke om vi kunne få barn. Og ikke visste vi hvor lang tid det ville ta før vi lyktes, sa hun til bladet den gang.

Giftemål derimot, det er noe paret tilsynelatende fortsatt venter med, og det virker ikke som de har verken hastverk eller noen umiddelbare bryllupsplaner.

Anne Rimmen har tidligere uttalt at hun har et sterkt ønske om å gifte seg med Gaup, og at hun ikke akkurat har lagt skjul på det. Men TV-profilen vil neppe stå for oppgaven med å fri selv, og har uttalt at hun venter på Ailo.

- Jeg syns det er kult med jenter som fikser frieriet selv. Men i vårt forhold er det Ailo som må gjøre den jobben. Og det vet han godt, sa hun til bladet HENNE for noen år siden.

PROGRAMLEDER: Rimmen har fått mange ærefulle oppdrag gjennom årene, blant annet som programleder for Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Rimmen har fått mange ærefulle oppdrag gjennom årene, blant annet som programleder for Idrettsgallaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket seg på jobb

I fjor var Anne Rimmen og Ailo Gaup for øvrig på jakt etter en ny drømmebolig til seg selv og sønnen, og valget falt på en villa på Tåsen som skal ha kostet rundt 20 millioner kroner.

Det profilerte paret, som har gjort seg bemerket hver på sitt vis, har vært sammen i over ti år.

SAMBOERE: Paret har vært sammen i over ti år, og er i dag samboere. Her på «Skal vi danse»-innspilling høsten 2008. Foto: NTB Scanpix
SAMBOERE: Paret har vært sammen i over ti år, og er i dag samboere. Her på «Skal vi danse»-innspilling høsten 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De skal ha møttes gjennom Rimmens jobb i NRK, da hun intervjuet Gaup for første gang.

Det var etter deres andre intervju at Rimmen sendte melding til sin egen sjef for å fortelle at hun hadde fått følelser for intervjuobjektet.

Den populære 37-åringen har tidligere understreket at hun ikke sjekket opp Gaup i arbeidstiden.

- Jeg sjekket han ikke opp på jobben, og det vet også sjefen min. Han ble informert med én gang det oppsto varme følelser mellom oss, fortalte Rimmen overfor [mag] i 2008.

LES OGSÅ: - Heldigvis går det bedre med Ailo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer