- Kan ikke holde min egen baby lenger

Popstjernen Michelle Heaton ble sendt til sykehus i all hast.

GIFT I TO ÅR: Michelle giftet seg med Hugh i 2010. Det er hennes andre ekteskap, og de har fått ett barn sammen. Før var hun gift med Andy Scott Lee, fra 2006 til 2008.  Foto: All Over Press
GIFT I TO ÅR: Michelle giftet seg med Hugh i 2010. Det er hennes andre ekteskap, og de har fått ett barn sammen. Før var hun gift med Andy Scott Lee, fra 2006 til 2008. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen, TV-personligheten og glamourmodellen Michelle Heaton (33) har i lang tid hatt problemet med hjertet. På søndag ble hun kjørt til sykehuset i all hast, etter at situasjonen forverret seg. Der måtte hun bli over natten.

- Jeg er veldig sår. De har operert inn en hjertemonitor som skal være der i tre år. Nå kan jeg ikke holde babyen min på en stund. Dette er et mareritt, sier Liberty X på Twitter.


Michelle kunngjorde graviditeten på sin egen bursdag i fjor, og ble mor til datteren Faith Michelle i januar, sammen med mannen Hugh Hanley. Men det er muligens det eneste barnet hun får. Michelle har nemlig et spesielt gen som er ekstra utsatt for kreftfare, med navnet «BRCA2».

- Jeg har 80 prosent sjanse for å få livmorhalskreft eller brystkreft. Jeg må operere, og nå må vi ta en avgjørelse om hvorvidt jeg må fjerne begge brystene og livmorhalsen fullstendig, sier hun til bladet OK! Magazine.

Nå får hun profesjonell rådgiving til hva hun skal gjøre videre, og må undersøke genene sine nærmere før hun kan ta en avgjørelse.

- To potensielt livstruende tilstander er mer enn nok takk. Nå håper jeg bare at jeg og familien min kan komme oss videre i livet med bedre informasjon. Vi begynner allerede denne uken å møte med leger, sier hun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tommy chong - «Cheech and Chong»-stjernen har kreft  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer