Katie Price:

- Kan ikke gå på seks måneder

Skandalestjernen Katie Price brakk begge beina på ferie i Tyrkia.

ULYKKESFUGL: Katie Price har stått for en rekke skandaler opp gjennom årene. Nå har det gått galt under en ferietur til Tyrkia. Foto: NTB Scanpix
ULYKKESFUGL: Katie Price har stått for en rekke skandaler opp gjennom årene. Nå har det gått galt under en ferietur til Tyrkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skandalestjernen og TV-profilen Katie Price (42) slutter aldri å mate sladrepressen med oppsiktsvekkende hendelser og historier. Hun leverer gang på gang - enten det gjelder brutte forlovelser, datingliv, eller mer eller mindre mislykkede kirurgiske inngrep.

Nå overrasker hun igjen - denne gang med gips på begge beina. I et innlegg på Instagram avslører 42-åringen at hun opplevde det store marerittet på en ferie i Tyrkia for kort tid siden.

- Ja, det er sant. Jeg har brukket både anklene og føttene mine, jeg må opereres og få satt inn skruer. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan gå på tre til seks måneder, skriver Price under bildet hvor begge beina hennes er godt gipset.

Ifølge The Sun fant ulykken sted i en fornøyelsespark i det populære ferielandet, hvor hun for tiden ferierer sammen med kjæresten Carl Woods, samt barna Princess (13) og Junior (15).

I rullestol

Skandalestjernen har også delt en video av seg selv i rullestol på Instagram, der hun spør følgerne sine om hjelp til å finne en elektrisk rullestol, ettersom hun ikke kan gå på beina på mange måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.