Katie Price:

- Kan ikke gå på seks måneder

Skandalestjernen Katie Price brakk begge beina på ferie i Tyrkia.

ULYKKESFUGL: Katie Price har stått for en rekke skandaler opp gjennom årene. Nå har det gått galt under en ferietur til Tyrkia. Foto: NTB Scanpix
ULYKKESFUGL: Katie Price har stått for en rekke skandaler opp gjennom årene. Nå har det gått galt under en ferietur til Tyrkia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske skandalestjernen og TV-profilen Katie Price (42) slutter aldri å mate sladrepressen med oppsiktsvekkende hendelser og historier. Hun leverer gang på gang - enten det gjelder brutte forlovelser, datingliv, eller mer eller mindre mislykkede kirurgiske inngrep.

Nå overrasker hun igjen - denne gang med gips på begge beina. I et innlegg på Instagram avslører 42-åringen at hun opplevde det store marerittet på en ferie i Tyrkia for kort tid siden.

- Ja, det er sant. Jeg har brukket både anklene og føttene mine, jeg må opereres og få satt inn skruer. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke kan gå på tre til seks måneder, skriver Price under bildet hvor begge beina hennes er godt gipset.

Ifølge The Sun fant ulykken sted i en fornøyelsespark i det populære ferielandet, hvor hun for tiden ferierer sammen med kjæresten Carl Woods, samt barna Princess (13) og Junior (15).

VONDT: Det blir både skrik og blod på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Terje havner i en stygg ulykke. Vis mer

I rullestol

Skandalestjernen har også delt en video av seg selv i rullestol på Instagram, der hun spør følgerne sine om hjelp til å finne en elektrisk rullestol, ettersom hun ikke kan gå på beina på mange måneder.

Den britiske avisen skriver at Price slo seg kraftig da hun forsøkte å hoppe ned fra en mur på fornøyelsesparken «Land of Legends» i byen Belek i Tyrkia. TV-personligheten ble raskt fraktet til legevakten, der det ble slått fast at hun hadde brukket føttene.

I RULLESTOL: Katie Price sitter i rullestol etter den famøse ulykken i Tyrkia. Foto: Skjermdump fra Instagram Story / Katie Price
I RULLESTOL: Katie Price sitter i rullestol etter den famøse ulykken i Tyrkia. Foto: Skjermdump fra Instagram Story / Katie Price Vis mer

Nå er planen at TV-stjernen skal fly hjem til Storbritannia, der hun skal gjennom en operasjon. En av stjernens representanter bekrefter til The Sun at ulykken skjedde i den aktuelle fornøyelsesparken.

- Katie avslutter ferien og flyr nå tilbake til Storbritannia for videre behandling, sier talspersonen til avisen.

42-åringen har de siste dagene delt flere glimt fra Tyrkia med sine godt over to millioner følgere på Instagram - men nå vender de altså snuten hjemover igjen grunnet ulykken.

Ny flamme

Nyheten om ulykken kommer en knapp måned etter at det ble kjent at Price hadde funnet en ny flamme, den elleve år yngre realityprofilen Carl Woods.

Da hadde det i flere måneder versert rykter om at skandalestjernen og Woods hadde funnet lykken, og Price feide all tvil til side da hun delte et godt, gammeldags kyssebilde på Instagram i starten av juli.

- Jeg har endelig funnet min perfekte prins, skrev hun i innlegget.

Dette var første gang hun viste frem sin elleve år yngre kjæreste. Carl Woods er i likhet med Katie Price også et kjent realitynavn i Storbritannia, og har blant annet vært å se i «Love Island».

Vis mer

Katie Price har imidlertid en lang og brokete kjærlighetshistorikk bak seg. Romansen med Woods ble kjent om lag et halvt år etter at forholdet til fitnessinstruktøren Kris Boyson tok slutt før jul i fjor, da de brøt forlovelsen.

De var vel å merke i et av-og-på-forhold, og skal ha hatt en rekke pauser siden de ble koblet til hverandre for første gang i 2018. Katie Price har hele fem barn fra tidligere forhold, og har vært gift med tre forskjellige menn.

LES OGSÅ: Angrer på leilighetskjøp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer