- Kan ikke forestille meg hva som venter oss

Flere av landets rikeste og mektigste deltar i luksusbryllupet.

LUKSUSBRYLLUPET: Bryllupet til Petter Stordalen og Gunhild Melhus er ventet å ha en prislapp på rundt 20 millioner kroner.  Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
LUKSUSBRYLLUPET: Bryllupet til Petter Stordalen og Gunhild Melhus er ventet å ha en prislapp på rundt 20 millioner kroner. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
SEHER.NO:  Det er kun én dag igjen til hotellkongen Petter Stordalen (47) smies i hymens lenker med sin vakre kjæreste Gunhild Melhus (31) i Marrakesh, Marokko.

Luksusbryllupet har base på eksklusive La Mamounia, som regnes som et av verdens vakreste hoteller, og har tidligere hatt superstjerner som Kate Winslet, Jennifer Aniston og Orlando Bloom som gjester.

Og hotellkongen har ikke spart på noe i forbindelse med bryllupet, som trolig vil koste nærmere 20 millioner kroner.

Ifølge VG ankommer de 237 inviterte gjestene Marrakesh rundt klokken 13.00 fredag, med eget chatret fly.

Stordalen selv har vært svært hemmelighetsfull i forhold til hvem han har invitert, men trolig vil flere av landets rikeste og mektigste være på gjestelisten.

Med utgangspunkt i skattelistene fra 2008, har VG gjort beregninger som viser at 15 av de rikeste gjestene, pluss hotellkongen selv, til sammen er gode for svimlende 9,3 milliarder kroner. Og den mest velstående gjesten er da investor Øystein Stray Spetalen (48), som hadde en formue på 1,9 milliarder i 2008.

På listen står også klesbrødrene Marius og Petter Varner, skikongen Bjørn Dæhlie, tidligere strandvolleyballspiller og investor Bjørn Maaseide (42), samt polfarer og forlegger Erling Kagge (47).

Også kjente finansprofiler som Trygve Hegnar, Harald Moræus Hanssen, Jan Haudemann-Andersen, Ole Robert og Magnus Reitan, Ola Mæhle, Torstein Tvenge og Arthur Buckhardt er ventet å delta på bryllupsfesten.

Kjendisadvokat Abid Q. Raja og kona Nadia kan bekrefte overfor VG at også de er invitert, og til avisen avslører Raja at han er svært spent på arrangementet.
 
- Jeg har aldri vært med på et bryllup som det har vært brukt så mye penger på. Jeg tror ikke jeg helt kan forestille meg hva som venter oss. Petter og Gunhild kan dette med å dele gledene med andre. Jeg forventer at det blir en utrolig sosial og hyggelig helg, sier han til avisen.

Det er ventet at en rekke store artistnavn vil opptre under bryllupsfeiringen. Blant disse er da Turboneger-stjernen Knut Schreiner, Montée-bassisten Maya Vik, samt Moving Oos-vokalist Frank Reppen.

Det har også gått rykter om at Sissel Kyrkjebø og Madcon skal synge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Slik blir Stordalens rocke-bryllup