Olivia Jade Giannulli:

- Kan ikke endre fortiden

Kjendisdatteren snakker ut i en ny YouTube-video etter ett års pause.

VIL KOMME SEG VIDERE: Olivia Jade Giannulli delte denne uken en video på YouTube for første gang på et år. Videoen kommer nesten en måned etter at moren og skuespiller Lori Loughlin ble løslatt fra fengsel. Foto: Eric Charbonneau / Rex / NTB
VIL KOMME SEG VIDERE: Olivia Jade Giannulli delte denne uken en video på YouTube for første gang på et år. Videoen kommer nesten en måned etter at moren og skuespiller Lori Loughlin ble løslatt fra fengsel. Foto: Eric Charbonneau / Rex / NTB Vis mer
Publisert

Den 21 år gamle influenseren og YouTube-profilen Olivia Jade Giannulli har returnert til YouTube etter ett års pause.

Det melder blant andre People.

Det er ingen tvil om at det har vært et annerledes år for 21-åringen som opplevde at begge foreldrene ble satt bak lås og slå i fjor.

Det har nå gått over ett år siden den mye omtalte universitetsskandalen herjet i Hollywood. Den gang ble det kjent at flere profilerte kjendiser og Hollywood-stjerner hadde blitt siktet for å ha bestukket eliteuniversiteter for å gi barna skoleplass.

Blant dem var altså 21-åringens foreldre, skuespiller Lori Loughlin (56) og ektemannen Mossimo Giannulli (57). Begge ble dømt til fengsel.

BLE DØMT: Olivia Jades foreldre ble dømt til fengsel som følge av universitetsskandalen. Moren, Lori Loughlin, ble løslatt i desember i fjor. Her er hun og ektemannen avbildet i 2019. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB
BLE DØMT: Olivia Jades foreldre ble dømt til fengsel som følge av universitetsskandalen. Moren, Lori Loughlin, ble løslatt i desember i fjor. Her er hun og ektemannen avbildet i 2019. Foto: Brian Snyder / Reuters / NTB Vis mer

Loughlin ble imidlertid løslatt i desember etter å ha sonet en to måneder lang fengselsdom, mens ektemannen sitter for tiden fengslet i et føderalt fengsel i Lompoc, nær Santa Barbara.

AVSLØRER: I vår nye spalte «har/har ikke» blir vi bedre kjent med kjendisene, og denne gangen er det den svenske realitystjerna Bettina Buchanan som letter på sløret. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Vil komme seg videre

I YouTube-videoen uttrykker Olivia først sin begeistring over å være tilbake på plattformen hvor hun har nesten to millioner abonnenter.

Videre kommer hun med en klar beskjed til fansen din.

- Som dere vet gjorde jeg et intervju i «Red Table Talk», og jeg tenker at hvis dere har spørsmål til meg, eller noe annet å si, kan dere se intervjuet. Jeg fikk sagt alt jeg ønsket å si der, sier hun i videoen.

Rett etterpå får man imidlertid se et klipp som er redigert inn i YouTube-videoen. I klippet utdyper Olivia den ovennevnte uttalelsen.

TOK PAUSE: Olivia Jade tok en pause fra YouTube i et år. Nå er hun tilbake igjen. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB
TOK PAUSE: Olivia Jade tok en pause fra YouTube i et år. Nå er hun tilbake igjen. Foto: Richard Shotwell / Invision / NTB Vis mer

- Jeg ville ikke at dette skulle komme ut feil, og jeg vil heller si noe og få videoen til å se litt rar ut. Jeg mener ikke å si det på en avvisende eller pretensiøs måte. Jeg tror det jeg prøvde å si var at jeg følte at det jeg ønsket å gjøre aller mest var å be om unnskyldning, og det fikk jeg gjøre på «Red Table Talk», sier hun, og legger til:

- Selv om jeg ikke kan endre fortiden, kan jeg endre hvordan jeg handler og hva jeg velger å gjøre fremover. Jeg ville bare ikke at noen skulle tolke dette på feil måte, og tro at opptredenen min i «Red Table Talk» gjør at omdømmet mitt er reddet. Nei, det er ikke slik. Men for min mentale helse vil jeg ikke fortsette å hause det opp. Jeg vil bare gå videre og komme tilbake og gjøre det jeg elsker - som er YouTube.

LOVENDE KARRIERE: Verden har fått øynene opp for den 18 år gamle kjendissønnen Damian Hurley. Video: Rød Løper Vis mer

Vil ikke ha medlidenhet

Det var i begynnelsen av desember at Olivia snakket ut om universitetsskandalen som brått endret livet til familien.

- Det har vært vanskelig. Jeg tror at for alle, uansett hvordan situasjonen er, så vil du ikke se foreldrene dine i fengsel. Samtidig tror jeg det er nødvendig for oss å gå videre og fremover, sa hun i «Red Table Talk», ifølge People.

Selv om det hadde vært vanskelig, hadde hun også innsett at familien hadde «driti på draget».

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper Vis mer

- Jeg prøver ikke å gjøre meg selv til et offer. Jeg vil ikke ha medlidenhet, det fortjener jeg ikke. Vi har rotet det til. Jeg vil bare ha en sjanse til å bevise at jeg vet at vi har dummet oss ut. Jeg fikk aldri muligheten til å si at jeg er lei meg for at dette skjedde, eller at jeg vet at dette er et stort rot fra alles side, men det er det alle i vår familie mener nå, fortsatte hun.

Den 21 år gamle kjendisdatteren fortalte også om øyeblikket hvor hun fikk vite om hele skandalen.

- Jeg satt med en gjeng venner og jeg visste at om et lite sekund ville alle få vite det, hvis de ikke visste det allerede, og jeg husker jeg frøs og var så flau. Jeg dro hjem og gjemte meg i tre eller fire måneder, sa hun.

LES OGSÅ: Kjendisdatter overrasker med sjeldent bilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer