Chrissy Teigen:

Kan ikke bli gravid

Chrissy Teigen sliter med å akseptere at hun ikke kan få barn på en naturlig måte etter tapet av sønnen Jack.

IKKE FLERE BARN: Den tidligere modellen Chrissy Teigen og artist-mannen John Legend mistet sønnen sin Jack i fjor høst. Nå åpner førstnevnte seg om at hun fortsatt strever med vissheten om at hun ikke kan bære frem barn naturlig. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / File / NTB
IKKE FLERE BARN: Den tidligere modellen Chrissy Teigen og artist-mannen John Legend mistet sønnen sin Jack i fjor høst. Nå åpner førstnevnte seg om at hun fortsatt strever med vissheten om at hun ikke kan bære frem barn naturlig. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / File / NTB Vis mer
Publisert

I oktober i fjor opplevde stjerneparet Chrissy Teigen (35) og John Legend (42) alle foreldres verste mareritt da de mistet sin sønn, Jack.

«Vi er sjokkert og i den dype smerten du bare hører om, men som vi aldri har opplevd før. Vi klarte aldri å stoppe blødningene og gi barnet vårt væsken han trengte, til tross for blodoverføringer. Det var bare ikke nok», skrev Teigen i et hjerteskjærende innlegg på Instagram.

- Veldig vanskelig

Nå, et halvt år senere, pryder modellen forsida av People sammen med barna Luna Simone (4) og Miles Theodore (2).

I det påfølgende portrettintervjuet avslører Teigen at hun ikke kan bli gravid igjen på en naturlig måte. 35-åringen har lenge vært åpen om at hun har fertilitetsproblemer, og har slitt med å akseptere det fullt ut.

- Å avfinne seg med at man ikke kan bli gravid igjen er veldig vanskelig for meg, for jeg føler meg så sunn. Så, hvorfor meg? Men så tenker jeg at livmoren min ikke samarbeider med meg - og at det ikke er min feil, forteller hun til magasinet.

Teigen understreker at hun er høyst takknemlig for de to barna sine, som kom til verden gjennom fertilitets- og hormonbehandling.

- Jeg er så heldig. Jeg tenker bare på hvor velsignet jeg er, og det er dessuten så mange måter å få barn på i dag - uansett om det er via surrogati eller adopsjon.

Videre håper Teigen å kunne hjelpe andre kvinner i lignende situasjon ved å dele sin egen historie.

- For meg er det svært viktig at alle får tilgang til de mulighetene som finnes der ute, slik at folk kan oppfylle drømmene sine. Det er så utrolig dyrt å fryse ned eggene sine. Prøverørsbefruktning er ikke en mulighet for alle, men det bør det være, mener stjernen.

- VANSKELIG: Chrissy Teigen er åpen om at hun har fertilitetsproblemer, og at det derfor blir vanskelig for henne å bære frem barn naturlig. Foto: Jordan Strauss / Invision / Ap / File / NTB
- VANSKELIG: Chrissy Teigen er åpen om at hun har fertilitetsproblemer, og at det derfor blir vanskelig for henne å bære frem barn naturlig. Foto: Jordan Strauss / Invision / Ap / File / NTB Vis mer

«Smertefulle måneder»

Tapet av babysønnen gikk hardt inn på den tidligere modellen i oktober.

Én måned senere valgte Teigen å åpne seg om tapet, og den brutale tiden etter.

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun om opp- og nedturene hun hadde gått gjennom de siste månedene.

«Når jeg er gammel og grå vil jeg se tilbake på de to siste månedene som brutale, slitsomme, triste, fysisk utfordrende og mentalt smertefulle. Men jeg nekter å ikke finne humor i både raserianfallene og antrekkene», innledet 35-åringen innlegget, og refererte til det helsvarte antrekket og hundemønstrede sokker.

«Jeg kan allerede se bladene som oransje i stedet for grå, innse at himmelen faktisk er blå og ikke grå, og biltuting på min tvungne morgentur får meg til å sette meg på kne bare halvparten av tiden. Jeg kan gå opp trappene ved å bare stoppe en eller to ganger, i stedet for annen hvert steg, og jeg kan komme meg ut av badekaret helt alene så lenge jeg har John til å tørke meg», fortsatte hun, og avsluttet:

«Uansett, poenget er; faen, jeg tror det skjer».

FORHANDLING: Til tross for at Chrissy Teigen og John Legends datter, Luna, bare er tre år, har hun allerede lært seg noen nyttige forhandlingskunnskaper. Video: @chrissyteigen / Instagram. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Knust

Bare kort tid før den knusende nyheten kom fortalte Teigen på Instagram at hun hadde blitt innlagt på sykehus som følge av blødninger fra morkaka. Da sa stjernen at hun hadde blødd i nærmere en hel måned.

- Jeg er halvveis gjennom graviditeten og jeg har blødd i snart en måned. Vi snakker altså om mer enn når man bare har menstruasjon. Og ikke som når du bare blør, for det vet jeg er helt normalt. Det var en god del, fortalte hun da, ifølge People.

Videre sammenliknet Teigen blødningene med at vannkrana bare hadde blitt stående på, og at det til slutt nådde et punkt der hun aldri stoppet å blø.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», het det videre i den nevnte innlegget om sønnens dødsfall.

Videre takket det kjente ekteparet for all støtten de hadde fått, samtidig som de uttrykte at de er svært takknemlige for at de allerede har to barn.

LES OGSÅ: - Stopper ikke før hun spontanaborterer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer