GIR ALT: Stephanie Pratt gjør det hun kan for å holde på TV-seerne i MTV-serien "The Hills". Foto: All Over Press
GIR ALT: Stephanie Pratt gjør det hun kan for å holde på TV-seerne i MTV-serien "The Hills". Foto: All Over PressVis mer

Kan hun redde "The Hills"?

Stephanie Pratt ga alt under TV-innspilling på stranden...

SEHER.NO: Lauren Conrad (23) ble verdenskjendis etter å ha brettet ut livet sitt i realityserien "The Hills", men i vår avslørte 23-åringen at hun slutter i MTV-serien, og heller satser på egne prosjekter.

Whitney Port forlot "The Hills" i fjor, og i forrige uke ble det også kjent at Audrina Patridge kommer til å forlate serien etter den femte sesongen, ettersom hun skal ha fått tilbud om et eget realityshow.

Dermed er det altså opp til de gjenværende jentene i serien å holde seertallene oppe...

Denne uken kastet Stephanie Pratt (23) klærne og spilte inn scener til den nye sesongen på stranden i Malibu, California. Pratt ga alt for TV-kameraene, og koste seg blant annet med en ukjent, mannlig venn i kano.

Se bilder fra strandturen nederst i saken!

Pratt er mest kjent som søsteren til Spencer Pratt i "The Hills", men nå spørs det om hun får en mer fremtredende rolle ettersom Lauren Conrad er ute av serien.

I mai kunne USMagazine avsløre av Conrads erkefiende, Kristin Cavallari (22) kommer til å dukke opp i den nye sesongen av ungdsomsserien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Dette er mykporno!

FLOTT: 23-åringen viste fram figuren sin på stranden i Malibu, California denne uken. Foto: All Over Press
GIR ALT: Stephanie Pratt gjør det hun kan for å holde på TV-seerne i MTV-serien "The Hills". Foto: All Over Press
NY FLØRT? Skjønnheten koste seg med en ukjent, mannlig venn i kano... Foto: All Over Press
HAL I OG DRA: Realitystjernen viste seg fram for TV-kameraene da de spilte inn scener til femte sesong av MTV-serien denne uken. Foto: All Over Press
I FARTA: Stephania Pratt har først og fremst vært kjent for å være søsteren til Spencer Pratt. Nå spørs det om hun får en mer framtredende rolle i "The Hills". Foto: All Over Press