Marte Bratberg:

- Kan hende vi ombestemmer oss

Forklarer hvorfor hun holder sønnens navn hemmelig.

RØPER KALLENAVN: Marte Bratberg røper hva hun kaller sønnen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER KALLENAVN: Marte Bratberg røper hva hun kaller sønnen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«God kveld Norge»-programleder og podkaster Marte Bratberg (32) byr ofte på personlige historier fra livet i «Janka og Martes podkast», som hun leder med programledermakker og venninne, Janka Polliani (43).

Blant annet fikk lytterne bli med på Bratbergs kjærlighetsreise da hun ble sammen med sin nåværende samboer. Hun har likevel vernet godt om identiteten til sin utkårede, og fansen kjenner ham som «Leirdua».

VISER FREM BOLIGEN: I YouTube-serien «Klarna stikker innom», viser kjendiser frem hvordan de bor. Og denne gangen er det gladjenta Marte Bratberg som står for tur. Vis mer

I oktober ble paret foreldre for første gang til en liten gutt.

- Jeg hadde ikke pakket fødebagen, hadde ikke barnevogn, ikke barnesete, bodde hos min storebror! Alt jeg ikke ønsket skjedde, fortalte hun i podkasten den gang, og avslørte at vannet gikk ute på gaten.

Også sønnens navn har TV 2-profilen valgt å holde for seg selv, men til Se og Hør avslører hun at også den lille gutten har fått et kallenavn.

Åpner opp

Når Se og Hør møter Bratberg på lanseringsfesten til «About You», åpner hun seg om mammatilværelsen.

- Det er veldig fint. Og så er det litt tøft, men det hadde jeg regnet litt med også, sier ettbarnsmoren.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Atle Pettersen og Marte Bratberg var deltakere i «Drømmehytta». Der fortalte Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Den lille guttens navn er som nevnt ikke offentlig kjent. Til podkastlytterne og følgere er han likevel kjent under et kallenavn: Burrito.

- Etterpå (etter fødsel. journ, anm.) så føler jeg at de pakker de så fint inn i en burrito av helseteppene. Også er de ikke så mye mennesker ennå, så han så litt ut som en burrito. Men han ser mer ut som et menneske nå altså, betrygger Bratberg.

Overfor Se og Hør utdyper hun hvorfor hun har valgt å ikke dele sønnens navn med offentligheten.

- Jeg synes det er fint at han skal slippe å være et navn på Google før han i det hele tatt kan gå på en måte. Og det kan hende at vi ombestemmer oss, fordi det er ikke sånn at jeg synes folk som gjør det er teite. Det var bare det vi ble enige om på hjemmebane, og sånn har det blitt.

MORSROLLEN: Triana Iglesias åpner seg om morsrollen. Reporter: Kine Falch Video: Madeleine Liereng. Vis mer

Linni Meister som motivasjon

I en videosnutt fra «God kveld Norge» tidligere denne måneden , tok 32-åringen med seg den tidligere programledermakkeren Nikals Baarli (33) med på trilletur for å snakke om mammalivet.

Da stilte Baarli spørsmål om det var sider ved mammatilværelsen som overrasket henne.

- Alt kanskje. Jeg føler at jeg var litt dårlig forberedt, innrømmet Bratberg, og la til at hun verken leste bøker eller dro på kurs grunnet coronapandemien.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Bratberg innrømmet også én spesiell motivasjon knyttet til fødselen.

- Linni Meister har født, hun er så liten, så hvis hun har klart det, så skal jo jeg klare det.

LES OGSÅ: Røper gladnyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer