Jessie J:

- Kan hende jeg angrer på å dele dette

Artisten deler tung beskjed.

ÆRLIG: Artisten Jessie J avslører at hun nylig gjennomgikk en spontanabort. Foto: Rune Hellestad / UPI / Shutterstock / NTB
ÆRLIG: Artisten Jessie J avslører at hun nylig gjennomgikk en spontanabort. Foto: Rune Hellestad / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 opptrådte sangstjerna Jessie J (33) i London, under en konsert som skulle vise seg å bli litt utenom det vanlige. Fra scenen kom hun nemlig med en svært privat avsløring.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo», sa hun fra scenen, ifølge E! News.

Nå, tre år senere, deler artisten nok en hjerteskjærende nyhet. Hun klarte nemlig å bli gravid, men lykken ble kortvarig.

Nå åpner hun seg om spontanaborten hun nylig gjennomgikk.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Sorgprosess

33-åringen delte en svært ærlig innlegg på Instagram denne uka, der det kommer fram at hun hadde bestemt seg for å «få barn på egen hånd». På tredje ultralyd fikk hun imidlertid beskjed om at det ikke lenger var hjerterytme å finne.

«I går morges lo jeg med en venn og sa «Skal jeg seriøst spille show i morgen uten å fortelle publikum at jeg er gravid». I går ettermiddag gruet jeg meg til å komme meg gjennom konserten uten å bryte sammen», skriver hun til et bilde av at hun holder opp en positiv graviditetstest.

«Denne morgenen føler jeg at jeg har null kontroll over følelsene mine. Det kan hende jeg angrer på at jeg publiserer dette. Eller kanskje ikke. Jeg vet faktisk ikke».

Artisten skriver videre at hun vet godt at hun må gjennom en sorgprosess, men at å holde konsert trolig ville hjelpe henne i prosessen.

KLAR FOR Å FØDE: Mari Haugersveen, kjent fra «Tigerstaden» og «Petter elsker Mari» venter snart sitt andre barn, men svangerskapet har ikke vært enkelt. Video: Rød Løper Vis mer

«Fortsatt i sjokk»

Jessie J, som egentlig heter Jessica Ellen Cornish, forklarer videre at det å få en baby alene var alt hun hadde ønsket seg, og at livet er kort.

«Å bli gravid var et mirakel i seg selv og en opplevelse jeg aldri vil glemme, og som jeg aldri får igjen. Jeg er fortsatt i sjokk, tristheten er overveldende. Men jeg vet jeg er sterk, og jeg vet det vil gå bra», skriver hun videre til innlegget.

33-åringen skriver avslutningsvis at hun gledet seg til å holde konserten i Los Angeles, til tross for den tunge beskjeden.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig dødsfall like før dåpen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer