Kan havne i fengsel

- Det føles som om noen er ute etter meg, sier den svenske artisten Kikki Danielsson.

KAN ENDE OPP I FENGSEL: - Jeg blir jaget i mitt eget land, sier Kikki Danielsson etter at aktor har bedt retten dømme henne til fengsel, for å ha prøvet å innføre det forbudte stoffet Diazepam. Foto: Stella Pictures
KAN ENDE OPP I FENGSEL: - Jeg blir jaget i mitt eget land, sier Kikki Danielsson etter at aktor har bedt retten dømme henne til fengsel, for å ha prøvet å innføre det forbudte stoffet Diazepam. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: Den svenske artisten Kikki Danielsson (59) kan ende opp bak lås og slå, etter at svenske myndigheter har siktet henne for narkotikasmugling, ifølge Aftonbladet.

Sangerinnen kom i politiets søkelys da de åpnet et brev til henne, som inneholdt det forbudte stoffet Diazepam.

Nå krever aktor at Danielsson må tilbringe tid bak murene for å gjøre opp for seg.

Danielsson som hele tiden har hevdet at hun handlet i god tro og kun ville bestille medisin mot sine søvnproblemer, sa i februar at hun forventet en straff i form av bøter. Derfor kom innstillingen fra aktor som en ubehagelig overraskelse.

- Det føles som om noen er ute etter meg. De burde heller jage storskurker enn sånne som meg.


- Det kjennes urettferdig og veldig feil. Taket er nådd nå. Jeg er alltdi den som skal jages. Hva har jeg gjort feil, hva var det Gud hadde i tankene da jeg ble født? Jeg blir jaget i mitt eget land, , sier hun til Aftonbladet.

Dommen forventes å bli kjent 4. april.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kikki tiltalt for dopsmugling