RISIKERER FENGSEL: Holly Madisons forlovede Pasquale Rotella risikerer 13 år i fengsel. For tiden er han løslatt mot kausjon så han kan gifte seg med modellkjæresten.  Foto: All Over Press
RISIKERER FENGSEL: Holly Madisons forlovede Pasquale Rotella risikerer 13 år i fengsel. For tiden er han løslatt mot kausjon så han kan gifte seg med modellkjæresten. Foto: All Over PressVis mer

Kan havne i fengsel etter bryllupet

Holly Madisons kjæreste Pasquale Rotella risikerer 13 år bak murene.

SEOGHØR.NO: I midten av august står tidligere Playboy-babe Holly Madison (33) hvit brud. De siste månedene har hun planlagt sitt drømmebryllup med kjæresten Pasquale Rotella (38), men det er ikke sikkert de to lever lykkelig sammen i alle sine dager.

Rotella blir nemlig anklaget for bestikkelser, bedrageri og konspirasjoner og risikerer 13 år bak murene. Amerikaneren driver et selskap som arrangerer store fester og Pasquale blir nå anklaget for å ha bestukket statsansatte for over 15 millioner kroner. Han er for tiden løslatt mot kausjon på over ti millioner kroner. 

Ifølge kilder nær Madison ignorerer hun de alvorlige anklagene mot forloveden. 

- Holly fortrenger alt sammen, sier en kilde til Radaronline.

Men venner merker likevel at noe er galt.

- Hun oppfører seg normalt og lykkelig og later som alt er bra, men det er helt tydelig at noe er galt. Hun klarer ikke å skjule det.

For fire måneder siden fikk Madison og Rotella datteren Rainbow Aurora og i juni forlovet paret seg. De har ikke utsatt bryllupet til tross for Rotellas usikre fremtidsutsikter. I midten av september må han igjen møte i retten. 

LES OGSÅ: Fjernet fødselsvekten på en måned