Justin og Hailey Bieber:

- Kan Hailey være gravid?

Flere spekulerer på om Justin og Hailey Bieber venter barn. TMZ hevder derimot å ha svaret.

FORELDRE?: Igjen spekuleres det på om ekteparet Bieber venter barn. Ryktene fikk fart på seg etter dette bildet fra Met-gallaen. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB
FORELDRE?: Igjen spekuleres det på om ekteparet Bieber venter barn. Ryktene fikk fart på seg etter dette bildet fra Met-gallaen. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i underkant av to måneder siden sist fansen spekulerte på om stjerneparet Justin (27) og Hailey Bieber (24) venter barn sammen.

Den første romansen mellom sangstjernen og modellen fant sted i 2016. Det ble imidlertid et kortvarig forhold som endte grunnet komplikasjoner rundt Biebers berømmelse.

Likevel fant de tilbake til hverandre, og paret giftet seg i september 2018, etter å ha vært forlovet i knappe to måneder. Hailey tok ektemannens etternavn, og heter nå Hailey Baldwin Bieber.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Spekulasjoner

Natt til tirsdag norsk tid gikk startskuddet for årets Met-galla, og det er etter dette at fansen begynte å spekulere i sosiale medier.

Ifølge Daily Mail mistenker Haileys fans at hun kan være gravid. Bakgrunnen for dette er at Justin plasserte hånden på magen hennes mens de poserte for fotografene på den røde løperen.

RYKTENE SATTE FART: Etter dette bildet er fansen overbevist om at det er en mini-Bieber på vei. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB
RYKTENE SATTE FART: Etter dette bildet er fansen overbevist om at det er en mini-Bieber på vei. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB Vis mer

I en video som sirkulerer på nettet kan man for øvrig se at Hailey fjerner hånden hans, etterfulgt av et lattermildt smil.

På Twitter koker det over med fans som undrer svært på om hånden til Justin hadde en betydning, eller om det bare var tilfeldig.

«Folkens jeg tror Justin prøver å fortelle oss at Hailey Bieber er gravid» skriver en.

«Jeg har en følelse på at Hailey Bieber kanskje kan være gravid. Met-antrekket var så trygt, svart og slankt» uttaler en annen.

Uskyldig posering

Paret har hittil verken avkreftet eller bekreftet ryktene, men kilder overfor TMZ hevder derimot å ha svaret.

«Her er noen nyheter som kan være et slag i magen for Justin og Hailey Biebers fans som tror at paret venter sitt første barn - det gjør de ikke», skriver kjendisnettstedet.

Kildene hevder at hånden på magen, som er årsaken bak spekulasjonene, bare er en uskyldig posering som det ikke ligger mer bak enn en kjærlig berøring.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

«Mor og far»

Ekteparet Bieber har utallige ganger vært utsatt for gravidrykter, og medier over hele verden har fra tid til annen spekulert på om det er tid for familieforøkelse.

Senest i juli var fansen sikker på at det var en mini-Bieber på vei, etter et bilde Justin delte på Instagram.

Under bildet av han selv og kona valgte artisten å skrive «mor og far».

Ikke overraskende trodde mange av Justins nesten 200 millioner følgere at det var et hint om at de skulle bli foreldre.

Hailey var imidlertid raskt ute i kommentarfeltet for å avkrefte ryktene:

«Jeg tror kanskje du bør endre bildeteksten til 'Hunde-mor og far' før noen misforstår her».

Også i 2018, da paret var nygift, florerte det rykter om at det var en ny kjendisbaby på vei. Den gang var det Haileys kommentar under Kylie Jenners (24) bilde av datteren Stormi (3) på Instagram som fikk fansen til å spekulere.

OVERRASKER: Popstjernen Justin Bieber får merkelige valgmuligheter i «The Late Late Show with James Corden». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hun har fått nok

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer