Justin og Hailey Bieber:

- Kan Hailey være gravid?

Flere spekulerer på om Justin og Hailey Bieber venter barn. TMZ hevder derimot å ha svaret.

FORELDRE?: Igjen spekuleres det på om ekteparet Bieber venter barn. Ryktene fikk fart på seg etter dette bildet fra Met-gallaen. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB
FORELDRE?: Igjen spekuleres det på om ekteparet Bieber venter barn. Ryktene fikk fart på seg etter dette bildet fra Met-gallaen. Foto: Dimitrios Kambouris / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er i underkant av to måneder siden sist fansen spekulerte på om stjerneparet Justin (27) og Hailey Bieber (24) venter barn sammen.

Den første romansen mellom sangstjernen og modellen fant sted i 2016. Det ble imidlertid et kortvarig forhold som endte grunnet komplikasjoner rundt Biebers berømmelse.

Likevel fant de tilbake til hverandre, og paret giftet seg i september 2018, etter å ha vært forlovet i knappe to måneder. Hailey tok ektemannens etternavn, og heter nå Hailey Baldwin Bieber.

Spekulasjoner

Natt til tirsdag norsk tid gikk startskuddet for årets Met-galla, og det er etter dette at fansen begynte å spekulere i sosiale medier.

Ifølge Daily Mail mistenker Haileys fans at hun kan være gravid. Bakgrunnen for dette er at Justin plasserte hånden på magen hennes mens de poserte for fotografene på den røde løperen.

I en video som sirkulerer på nettet kan man for øvrig se at Hailey fjerner hånden hans, etterfulgt av et lattermildt smil.

På Twitter koker det over med fans som undrer svært på om hånden til Justin hadde en betydning, eller om det bare var tilfeldig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.