Anniken Jørgensen:

Kan ha tapt en halv million

- Jeg har kanskje hatt to jobber siden det startet.

DÅRLIGE TIDER: Coronakrisa har ført til at en rekke influensere - deriblant Anniken Jørgensen - går glipp av samarbeid og annonseinntekter, noe som går utover lommeboka. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DÅRLIGE TIDER: Coronakrisa har ført til at en rekke influensere - deriblant Anniken Jørgensen - går glipp av samarbeid og annonseinntekter, noe som går utover lommeboka. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronakrisa har ført mange nordmenn ut i økonomisk vanføre, og mange mennesker står uten arbeid, eller har opplevd å bli permittert. Særlig vanskelig er det kanskje for frilansarbeidere, som har usikre inntekter og jobboppdrag i utgangspunktet.

Influenserne i blogg-Norge har naturligvis også fått kjenne på coronakrisas økonomiske ringvirkninger, blant dem bloggeren og TV-profilen Anniken Jørgensen (23), også kjent under bloggnavnet «Annijor».

I et intervju med God kveld Norge på TV 2, forteller 23-åringen at hun har opplevd en bråstopp i annonseinntekter som hun får for å promotere varer og produkter på bloggen og i sosiale medier.

- Jeg har vel hatt kanskje to jobber siden det startet, og mai og april pleier å være de månedene jeg tjener mest hele året, sier hun til God kveld Norge.

OVERRASKENDE: Mikkel Christiansen, kjent fra «Broiler», valgte å ha med eks-kjæresten, Anniken Jørgensen, i musikkvideoen til låten «Can't Get Over You». Det har fått fansen til å spekulere i om de har blitt sammen igjen. Video: Rød Løper Vis mer

En halv million

I intervjuet hevder Jørgensen at det er en halv årslønn som har gått ut av vinduet grunnet coronakrisa. For inntektsåret 2018 sto bloggeren oppført med en inntekt på 1 043 300 ifølge skattelistene - noe som kan bety at hun har gått glipp av en halv million kroner.

- Det er rart, fordi jeg føler jo egentlig at netthandel går veldig bra om dagen, så man skulle jo tro at det var det de satset på, sier Jørgensen til TV 2.

Selv om mange influensere nå opplever at en rekke samarbeid går i vasken og annonseinntekter som faller, finnes det fortsatt noen muligheter - men med langt dårligere fortjeneste.

- Jeg tror det er ingen som orker å bruke penger på markedsføring akkurat nå, det har stoppet helt opp. Jeg tror ikke folk tør. Så det går veldig utover min bransje, sier 23-åringen i intervjuet.

FLAUSE: Anniken Jørgensen sendte en direktemelding til Karpes Chirag Patel. Her forteller hun om hvordan det gikk. Video: Thea Hope. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Anniken Jørgensen er kjent for å ha mange jern i ilden, og foruten jobben som influenser, har hun også medvirket i flere sesonger av TV 2-programmet «Bloggerne». Hun har også gitt ut boka «Bare en natt til», som skapte mye oppstuss fordi den inneholdt utleverende detaljer om ekskjæresten Mikkel Christiansen (28).

Sammen igjen

I «Bloggerne» har fansen også fått ta del i bloggerens dagligliv - på godt og vondt. Hun har snakket om angst og depresjon, og ikke minst vist fram «av og på»-forholdet med Anders Gran (28).

Duoen var sammen først i to år, før de hadde et «av og på»- forhold i rundt to år før forholdet tok slutt igjen i 2017.

I februar i år kunne imidlertid Jørgensen bekrefte overfor Se og Hør at de hadde funnet tilbake til hverandre.

GJENFORENT: Anniken Jørgensen og Anders Gran ble kjærester - igjen - rett før coronaviruset inntraff. Video: Rød Løper/@annijor/Youtube Vis mer

Avsløringen kom etter at 23-åringen la ut et bilde på sin egen Instagram-konto, der man kan se paret holde hender.

Da Se og Hør snakket med 23-åringen under Vixen Awards tidligere i år, kunne Jørgensen avsløre at hun fortsatt holdt kontakten med Gran.

- Det er ikke noe mer enn det har vært de tre siste åra, vi vil jo gjerne få det til, fortalte hun til Se og Hør, og la til:

- Men så er det nok for det beste at det ikke funker.

LES OGSÅ: Slik bekrefter superstjernene sine nye romanser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer