Liam Payne og Cheryl:

Kan ha røpet seg om hemmelig bryllup

Liam Payne har satt i gang ville spekulasjoner.

MANN OG KONE?: Nå svirrer ryktene om at det britiske superparet Cheryl Tweedy og Liam Payne har giftet seg, etter at han «forsnakket» seg en rekke ganger under et intervju. Foto: NTB scanpix
MANN OG KONE?: Nå svirrer ryktene om at det britiske superparet Cheryl Tweedy og Liam Payne har giftet seg, etter at han «forsnakket» seg en rekke ganger under et intervju. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): De er kanskje et av britisk presses mest omtalte par de siste åra - Liam Payne (23) og Cheryl Tweedy (34).

Kun måneder etter at forholdet mellom duoen ble avslørt, begynte graviditetsryktene å svirre i utenlandske medier, og i april kunne paret ønske sønnen Bear Payne velkommen til verden.

Nå spekulerer fansen heftig i om paret kan ha tatt forholdet til et nytt steg.

I et radiointervju med det franske nettstedet On The Move denne uka, omtalte nemlig Liam kjæresten Cheryl som sin kone gjentatte ganger.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå har de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer Vis mer

- Neppe en forsnakkelse

Artisten fortalte blant annet om hvordan den nye tilværelsen som far er, og gikk samtidig inn på samarbeidet med verdensstjernen Pharrell Williams (44).

- For å være helt ærlig, så vet jeg ikke hvordan det er å skrive låter nå som jeg er blitt far. Jeg har ikke fått den erfaringen ennå.

- Jeg jobber med nytt materiale sammen med Timbaland, og jeg skrev låter med Pharrell da hans kone var gravid, samtidig som min kone var gravid, forteller han, ifølge The Mirror.

Avisa melder videre at Paynes kone-uttalelse neppe kan ha vært en glipp, da han omtalte Cheryl som sin «hustru» flere ganger under intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Liam Payne og Cheryl avbildet sammen i Frankrike under Cannes filmfestival i mai 2016. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
LYKKELIGE: Liam Payne og Cheryl avbildet sammen i Frankrike under Cannes filmfestival i mai 2016. Foto: Buckner/Variety/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Imidlertid er det ikke så lenge siden Liam uttalte at han ikke så for seg noe bryllup med Cheryl med det første.

I et intervju med The Sun i mai, avviste den tidligere One Direction-stjernen at han var klar for å gå ned på kne for sin 11 år eldre kjæreste.

- Jeg ser på ekteskap som en religiøs greie, og jeg er egentlig ikke en religiøs person. Så det ligger ikke i kortene for meg akkurat nå, sa han i intervjuet, ifølge OK! Magazine.

- Vi har et barn sammen. Vår kjærlighet til hverandre kan ikke bli mer seriøs, så det er som det er, tenker jeg, la han til den gang.

Giftet seg i hemmelighet

Uavhengig av om det ferske foreldreparet faktisk har giftet seg eller ikke, har Cheryl allerede stått brud ved to tidligere anledninger.

Sommeren 2014 overrasket popstjernen en hel kjendisverden, da det viste seg at hun hadde giftet seg med franskmannen Jean-Bernard Fernandez-Versini i all hemmelighet.

Paret, som bare hadde vært sammen i et par måneder da de giftet seg, ga hverandre sine ja på stranden på øya Mustique i Karibien - foran kun fire vitner.

Cheryl holdt vielsen skjult i en uke, før hun valgte å gå ut og bekrefte bryllupet:

- Jeg diskuterer vanligvis ikke privatlivet mitt, men for å stoppe spekulasjonene vil jeg dele de gledelige nyhetene. Jean-Bernard og jeg giftet oss 7/7. Vi er veldig glade og begeistret over å fortsette livene våre sammen, skrev hun på Instagram-kontoen sin.

Etter kun halvannet år som mann og kone, ble duoen imidlertid separert. Og høsten 2016 var skilsmissen et faktum.

Saken fortsetter under bildet.

FØRSTE EKTEMANN: Ashley Cole og Cheryl avbildet sammen våren 2006, ikke lenge før de giftet seg. Foto: NTB scanpix
FØRSTE EKTEMANN: Ashley Cole og Cheryl avbildet sammen våren 2006, ikke lenge før de giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Utro ektemann ble eksmann

Før det kortvarige og turbulente ekteskapet med Jean-Bernard, som blant annet skal ha gjort at Cheryl gikk kraftig ned i vekt, var «X Factor»-dommeren gift med fotballstjernen Ashley Cole (36).

Stjerneparet giftet seg sommeren 2006, etter å ha datet i underkant av to år. Allerede i starten av 2008 svirret ryktene om at den daværende Chelsea-spilleren hadde vært utro mot popstjernen.

Imidlertid kom ekteparet seg over kneika, men da en ny utroskapsskandale rystet duoen i starten av 2010, hadde Cheryl fått nok.

Ifølge tabloidvisa The Sun var Ashley utro med flere kvinner, deriblant en kvinne han hadde avtalt å møte på et hotell. Han skal også ha vært utro under et opphold på treningsleir i USA sammen med klubben sin.

Paret ble separert, og artisten søkte om skilsmisse. I månedsskiftet august/september samme år gikk Cheryls skilsmisse fra Ashley Cole igjennom.

LES OGSÅ: - Hun jukser seg yngre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer