Kan ha giftet seg i hemmelighet

Hevder Justin Timberlake og Jessica Biel er mann og kone allerede.

ROMANTISK FERIE: Tidligere i sommer koste Jessica og Justin seg på stranda i Puerto Rico.  Foto: FAMEFLYNET
ROMANTISK FERIE: Tidligere i sommer koste Jessica og Justin seg på stranda i Puerto Rico. Foto: FAMEFLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerparet Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) forlovet seg ved juletider i fjor. Justin fridde til henne på snowboard-ferien i Wyoming, og senere feiret de forlovelsen med 100 gjester. Nå skal de angivelig være gift allerede.

- De gjorde det kjapt! De er midt i bryllupsseremonien på en flott privat eiendom nå, sier sladderspaltisen Janet Charlton ifølge The Sun.

Også Sylvia Weinstock, som er spesialist på å lage bryllupskaker, bekreftet at hun var på fjellhotellet Jackson Hole. Det samme stedet der paret ble forlovet i fjor. Paret skal angivelig ha ønsket seg et stort sommerbryllup, hevdet People tidligere i år.

Det er bare dager siden Jessica hevdet til tv-programmet This Morning, at hun ikke hadde noen planer om hva slags bryllup hun ønsket seg. Allerede har hun stolt vist fram kjærestens navn på et kjede rundt halsen.  

Paret har så langt ikke kommentert spekulasjonene, så tiden vil vise om ryktene faktisk stemmer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Superparet er sammen igjen    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer