Kan gråte av å høre seg selv synge

- Det er sterkt og nært, sier D.D.E-vokalist Bjarne Brøndbo.

RØRT AV SEG SELV: Bjarne Brøndbo forteller at han kan felle en tåre av å høre seg selv synge. Foto: NTB scanpix
RØRT AV SEG SELV: Bjarne Brøndbo forteller at han kan felle en tåre av å høre seg selv synge. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten har D.D.E.-frontfigur Bjarne Brøndbo (51) vist seg fram hver fredag som dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter».

NORSKE TALENTER-AKTUELL: Brøndbo har denne høsten vist seg fram som dommer i Norske Talenter. Her med Linn Skåber. Foto: NTB scanpix
NORSKE TALENTER-AKTUELL: Brøndbo har denne høsten vist seg fram som dommer i Norske Talenter. Her med Linn Skåber. Foto: NTB scanpix Vis mer
SUKSESS-BAND: Brøndbo har i mange år gjort kjempesuksess i gruppa D.D.E. Foto: NTB scanpix
SUKSESS-BAND: Brøndbo har i mange år gjort kjempesuksess i gruppa D.D.E. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gjennom mange år har Brøndbo rørt mange mennesker med musikken sin. Men i et intervju med Dagbladet forteller han at han også selv kan bli rørt av å høre sin egen musikk, spesielt når han står på scenen som soloartist.

- Da må jeg for alvor hente fram entertaineren meg. Det er sterkt og nært. Faen, jeg kan felle en tåre bare av å høre meg selv synge. He he, sier han til avisen.

- Jeg må være en syk jævel, full av meg selv, utdyper han.

Saken fortsetter under bildet.


Tidligere i år var Brøndbo med i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes». Da kom det fram at Brøndbo ble mer nervøs av å stå foran de andre deltagerne, enn å stå på scenen foran mange hundre mennesker.

- Jeg er så dritnervøs for når jeg skal synge under middagen i dag. Kan jeg få lov til å gå meg en tur og øve litt? Haha, dette er det verste publikumet jeg har hatt i hele mitt liv, de er jo ikke interessert i det hele tatt, sa Bjarne i programmet.LES OGSÅ: - Dette er det verste publikummet jeg har hatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer