- Kan godt vise rumpa til kamera

Men det skal mye mer til for at den unge stjernen skal vise fram brystene.

VIL HA KLÆRNE PÅ: - Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, sier Emma Roberts. Foto: Stella Pictures
VIL HA KLÆRNE PÅ: - Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, sier Emma Roberts. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den fremadstormende skuespilleren Emma Roberts (19) vil aldri strippe og gå toppløs i en film de neste par årene. Det er nemlig smakløst, hevder den unge jenta.

- Jeg kan godt vise rumpa til kamera. Men jeg vil aldri gå toppløs, sier 19-åringen, som utdyper:

- Å gå toppløs er smakløst, og det overlater jeg til folks tanker. Men man vet jo aldri, jeg sier dette nå - men om fem år kan ting stille seg helt annerledes, innrømmer Emma, som er niesen til velkjente Julia Roberts, ifølge The Times.

Roberts har skutt fart de siste månedene, etter å ha forberedt seg på premieren av sin siste film, «4.3.2.1».


Den vakre tenåringen, som den siste tiden har slitt med den plutselige interessen for sitt privatliv og som har blitt frustrert når folk i USA - der man må være 21 år for å drikke alkohol - kritiserer henne for å nyte et glass vin når hun er i Storbrittannia, der man kan drikke fra man er 18.

- Man føler seg veldig voksen når man sitter i London med et glass vin, men fordi det ikke er tillatt i Los Angeles - blir det sett på som noe dumt. Fordi det er meg, blir det liksom «Å nei, du har forferdelig innflytelse på folk», sier hun til The Times.


Bli fan av Seher.no på Facebook her. 


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Jeg har vært utro ti ganger