Triana Iglesias og bryllup:

Kan gjøre som Hollywood-stjernene

Snakker ut om bryllupsplaner.

KAN FØLGE I FOTSPORENE TIL STJERNENE: Programleder Triana Iglesias kan gjøre som Hollywood-stjernene Margot Robbie og Mandy Moore, og velge å gifte seg i hemmelighet . Foto: NTB scanpix
KAN FØLGE I FOTSPORENE TIL STJERNENE: Programleder Triana Iglesias kan gjøre som Hollywood-stjernene Margot Robbie og Mandy Moore, og velge å gifte seg i hemmelighet . Foto: NTB scanpix Vis mer

«Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (36) kunne i 2015 dele den gledelige nyheten om at hun hadde funnet kjærligheten med den ni år yngre finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (28).

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte paret på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

I et nytt intervju med VG, tre år etter at hun forlovet seg, forteller 36-åringen at paret ennå ikke har fastslått noen bryllupsplaner.

Hemmelig bryllup?

Den flotte programlederen kan også fortelle at hun neppe kommer til å avsløre giftermålet før etter at hun har giftet seg.

- Vi har ikke satt noen dato ennå, og når det skjer, tror jeg dere kommer til å få vite det etter at det har skjedd, forteller Triana til avisen.

Videre forteller 36-åringen at paret snakket om bryllupet på nyttårsaften, men at de foreløpig ikke har bestemt seg for hvordan det vil bli.

- Vi er skikkelig lykkelige, plutselig stikker vi av og gifter oss, eller så blir det et stort bryllup. Vi vet ikke.

Ville gifte seg i Vegas

Det er ikke første gang «Paradise Hotel»-programlederen har åpnet opp om bryllupsplaner.

I 2017 gjestet hun VG-podcasten «Harm og Hegseth», og fortalte blant annet at det var uenigheter i bryllupsplanene, og at hun kunne tenke seg å gifte seg i Las Vegas.

- Men han vil ikke det, han vil ha et stort bryllup. Jeg kan godt ha en stor fest, men jeg bare føler at det hadde vært så kult å gifte seg i Vegas, bare stikke av, fortalte Triana i podkasten.

Les om noen av Hollywood-stjernene Triana kan la seg inspirere av lenger ned i artikkelen.

PARADISE-SITATER: Triana var programleder for niende gang på Paradise Hotel i 2017. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer Vis mer Vis mer

Avstandsforhold

Mens Triana er bosatt i Oslo, bor Mikael Gabriel fremdeles i Finland.

Å være i et avstandsforhold skaper sjelden problemer for dem, og de ser hverandre så ofte de kan, har Triana tidligere uttalt til Se og hør.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til han. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker han. Jeg prøver å forklare han at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sa hun i 2017.

Se dette innlegget på Instagram

Kiitos @summerupofficial ❤️

Et innlegg delt av Mikael Gabriel (@mikaelgabriel)

Triana har kun lovord å si om kjæresten, og har tidligere uttalt at hun er stormforelsket i den finske rapperen.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Se og hør like etter at de ble et par.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Giftet seg i hemmelighet

Om paret beslutter å gifte seg i all hemmelighet, gjenstår å se.

I så fall vil Triana og forloveden følge i fotsporene til flere Hollywood-stjerner som valgte å gi hverandre sine «ja» uten at offentligheten fikk det med seg.

Den australske skuespilleren Margot Robbie (28), er en av dem. Etter at hun falt pladask for stjerneregissøren Tom Ackerley (29) i 2013 holdt hun en svært lav profil om forholdet.

Bryllupsryktene begynt raskt å svirre rundt stjerneparet, og etter alt å dømme viste ryktene seg å stemme.

Se dette innlegget på Instagram

⛄️Lapland⛄️

Et innlegg delt av @ margotrobbie

Den australske avisen The Daily Telegraph publiserte i desember 2017 flere bilder fra det som skal ha vært parets hemmelige bryllup.

Ifølge avisen giftet Margot seg med Tom i en intim seremoni i Byron Bay i Australia. Om lag 45 nære venner og familiemedlemmer var til stede i bryllupet, som foregikk på en privat eiendom.

Se dette innlegget på Instagram

😍

Et innlegg delt av @ margotrobbie

Ifølge The Daily Telegraph var bryllupet en strengt bevoktet hemmelighet. Gjestene ble bedt om å ikke ta med seg kameraer, og de visste heller ikke hvor bryllupet skulle bli holdt. Bryllupsfølget ble fraktet til eiendommen i busser fra flere steder langs kysten.

Avisen skrev at paret takket nei til en lukrativ avtale med et magasin fordi de ønsket at bryllupsdagen skulle bli så privat som mulig.

Gikk under radaren

Et annet Hollywood-par som holdt bryllupet skjult, er skuespillerstjernen Mandy Moore (34) og musiker Taylor Goldsmith (33).

Paret forlovet seg i september i 2017, og skal ha blitt smidd i Hymens lenker i november i fjor. Ifølge kilder til E! skal det hele ha gått rolig for seg under en privat seremoni foran familie og parets nærmeste venner.

Se dette innlegget på Instagram

11•18•18

Et innlegg delt av Mandy Moore (@mandymooremm)

Rundt 50 gjester skal ha blitt vitner til den romantiske begivenheten som fant sted hjemme hos Mandy.

Ifølge HollywoodLife ble vielsen holdt i husets bakgård, og det hemmelige bryllupet begynte like etter solnedgang.

Seremonien skal ha vært boho-inspirert, med tepper plassert rundt alteret. Etter vielsen skal ekteparet og gjestene ha fortsatt festlighetene på The Fig House i Los Angeles.

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad gifter seg på det norske design- og arkitektursenteret Doga i Oslo. Live Nelvik, Tore Sagen, Maria Mena, Maria Bonnevie, Synnøve Skarbø, Pia Tjelta, Henrik Thodesen, Petter Skavlan, Stein Johan Grieg Halvorsen og Gitte Witt intervjues for anledningen. Vis mer

LES OGSÅ: - De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart