Kan gjøre Sandra til superstjerne

Den norske popjenta Sandra Lyng Haugen skal samarbeide med Black Eyed Peas-stjernen.

SAMARBEIDER: Sandra Lyng Haugen tilbringer mye tid i Los Angeles for å jobbe med ny musikk, og skal ifølge Her og Nå ha samarbeidet med superstjernen will.i.am. Foto: Stellapictures
SAMARBEIDER: Sandra Lyng Haugen tilbringer mye tid i Los Angeles for å jobbe med ny musikk, og skal ifølge Her og Nå ha samarbeidet med superstjernen will.i.am. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sandra Lyng Haugen (24) har den siste tiden tilbrakt mye tid i Los Angeles for å jobbe med nytt musikkmateriale.

Mosjøen-jenta pendler mellom Norge, kjæresten i Brasil og den amerikanske stjernebyen, og skal etter det Her og Nå erfarer jobbe med noen av verdens største musikkprodusenter i USA.

En av de som skal hjelpe Sandra til å bli popstjerne, er Black Eyed Peas-stjernen will.i.am (36).

- Han samarbeider med henne og hjelper til med noen låter. Sandra har helt klart spennende ting på gang i L.A., forteller en kilde til Her og Nå.

Will.i.am har jobbet med superstjerner som Michael Jackson, Rihanna og Britney Spears, og har dermed masse erfaring som kan hjelpe 24-åringen til å slå gjennom internasjonalt.


Selv vil ikke Sandra kommentere samarbeidet overfor bladet, men kan avsløre at det kommer en ny låt fra henne denne våren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Sandras nye hjerteknuser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer