Cheryl Cole:

Kan gjenforenes etter bruddet

Artisten skal ha foreslått at Liam Payne flytter inn hos henne.

KAN GJENFORENES: Cheryl Cole vil angivelig at ekskjæresten Liam Payne skal flytte hjem til henne etter corona. Foto: NTB scanpix
KAN GJENFORENES: Cheryl Cole vil angivelig at ekskjæresten Liam Payne skal flytte hjem til henne etter corona. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av juli 2018 kunne stjerneparet Liam Payne (26) og Cheryl Cole (36) bekrefte at de hadde gått hver til sitt - ni måneder etter at sønnen Bear (3) kom til verden.

Den siste tiden har imidlertid vært vanskelig for Payne, som på grunn av coronapandemien ikke har fått treffe sin tre år gamle sønn. Det har nå gått tre måneder siden det tidligere «One Direction»-medlemmet sist åpnet opp om hvor vanskelig han synes situasjonen er.

- Det var en veldig vanskelig avgjørelse å ikke være der for bursdagen hans, og jeg diskuterte det med Cheryl, og vi syntes det var det beste, sa han til Good Morning Britain i april.

- Det var grusomt, å gå glipp av det var ikke bra. Jeg fikk masse bilder og videoer og vi så hverandre på FaceTime, men det var det vanskeligste, fortsatte han.

I en YouTube-video har han også snakket om situasjonen, og at han har sett sønnen på FaceTime hvor han hopper på trampoline, når han spiller ukulele og har gått i prinsessekjole og brannmann-jakke.

- Her om dagen sa han «vi trenger deg her nå, pappa», sier Payne i videoen, og legger til at han ville gråte da han hørte det.

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

Kan gjenforenes

treåringen bor i Buckinghamshire sammen med Cole, mens Payne bor i London. Nå skal barnemoren ønske at familien skal være samlet igjen, til tross for bruddet.

- Portforbudet har virkelig fått Cheryl til å tenke gjennom fremtiden, og hva som kommer til å skje med Liam, sier en kilde til Heat.

- Liam har ikke hatt muligheten til å treffe Bear, og det har vært så vanskelig for dem alle. Hun og Liam kommer fortsatt veldig godt overens, og Cheryl har foreslått at han flytter tilbake med dem en stund når det hele er over, fortsetter vedkommende.

Videre forklarer den ikke-navngitte kilden at Cole har et stort hus med mye plass, og at artisten mener det er bra for sønnen å ha begge foreldrene rundt seg.

Etter bruddet har både Payne og Cole gått videre, og førstnevnte var i et nytt forhold kort tid senere. Han og modellen Maya Henry (19) hadde et ganske så offentlig forhold mot slutten av fjoråret, men i februar ble det slutt etter bare fem måneder.

Cole på sin side har fortalt at hun ønsker seg minst to barn til - og det med hjelp av spermdonor. Årsaken er at hun ikke vil vente på «den rette». Det har hun fått støtte av fra ekskjæresten.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Avviste rykter

Cole og Payne avsluttet forholdet med en tilsynelatende god tone, til tross for at flere spekulerte i om det var sjalusi som gjorde at paret gikk hver til sitt.

- Vi er venner. Vi løste det på en moden måte. Liam er en stor del av livet mitt, og det vil han alltid være, har hun tidligere sagt, ifølge Sky News.

I et intervju med magasinet Closer snakket Payne ut om bruddet. Her skal han blant annet ha hintet om at det nettopp var sjalusi som var en av grunnene til at forholdet kantret, ifølge Daily Mail.

«Strip That Down»-sangerens duett med Rita Ora, på sangen «For You», skal nemlig ha vært med på å ødelegge kjærligheten mellom dem. Det har imidlertid Cole avvist, og hevdet at ryktene rundt bruddet var usanne.

LES OGSÅ: - Brudd etter ni år som kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer