FYLLER ÅR: Til sommeren skal det holdes en stor æreskonsert i Hyde Park i London i anledning Nelson Mandelas 90-års dag.  Foto: AP
FYLLER ÅR: Til sommeren skal det holdes en stor æreskonsert i Hyde Park i London i anledning Nelson Mandelas 90-års dag. Foto: APVis mer

Kan gjenforene Spice Girls

Nelson Mandela er den eneste krydderjentene vil opptre for...

SEHER.NO: Spice Girls avlyste nylig de resterende ukene av deres verdensturnè og uttalte samtidig at det markerte slutten for jentagruppa.

- Det ser ut som det er over. Det tok så lang tid å få dem sammen igjen, så det er tvilsomt om det vil skje igjen snart. Det er veldig trist, uttalte en kilde nær gruppa.

Men nå, kun uker etter avgjørelsen, ble det kjent at de kanskje skal gjenforenes igjen, denne gangen for kun èn opptreden, melder CBS.

Og mannen som kan få det til er ingen ringere enn tidligere president i Sør Afrika -frihetsforkjemper Nelson Mandela (89).

Jentegruppa håper nemlig på å bli invitert til å opptre under Mandelas 90-års feiring i slutten av juni.

- Vi er gode venner med Mr. Mandela og vil svært gjerne opptre for han igjen, sier bandmedlem Melanie C (34).

Også Geri Halliwell (35) håper de får opptre under den tidligere presidentens bursdagsfeiring i sommer.

- Vi har vært så priviligerte å få treffe han en gang før og han er rett og slett bare fantastisk. Han er et prakteksempel på styrke og ydmykhet og hvis vi kunne fått tatt del i det, feiring av hans liv, det hadde rett og slett vært...wow, sier Geri.

Spice Girls traff Mandela for første gang da de besøkte Johannesburg i 1997, der han omtalte dem som sine "helter".

Blant stjernene som skal opptre under konserten som skal holdes til ære for Mandela i Hyde Park i London er tidligere Queen-medlemmer Brian May og Roger Taylor.

Spice Girls siste konsert i forbindelse med verdensturneen holdes i Toronto i Canada 26. februar.

LES OGSÅ: - Jeg splittet Spice Girls