Stordalens Halloween-fest:

- Kan gifte meg i denne kjolen

Petter og Gunhild Stordalen inviterte til Halloweenfest.

BRUDEKJOLE: Forfatter og motejournalist Vanessa Rudjord ankom Petter Stordalens halloweenfest i en lekker brudekjole. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellkongen Petter Stordalen (56) og kona Gunhild Stordalen (40) er ikke fremmede for å invitere til heidundrende fester hvor bare fantasien setter grenser. De har tidligere skapt en rekke overskrifter for sine 16. mai-fester, men de siste årene har ekteparet droppet den tradisjonsrike kjendisfesten dagen før nasjonaldagen.

Lørdag har de derimot samlet både kjente og kjære til Halloweenfest på Choice HQ Frogner, og i likhet med andre fester ekteparet har invitert til, manglet det ikke på overdådige kostymer denne gangen heller.

PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum
PLAST: Linda Helleland og ektemannen kom som havfrue og plast. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Høyre-politiker og tidligere kulturminister Linda Helleland og ektemannen er blant dem som har pyntet seg til kveldens halloween-fest. Til Dagbladet forteller hun at de gleder seg stort.

Kom som brud

Nyforlovede Vanessa Rudjord hadde store forventninger til kveldens fest og ankom i brudekjole. Forloveden Jonas Forsang Moksnes satt trygt plassert i en rullestol.

- Det er fordi jeg elsker å være brud, forklarte hun.

Rudjord, som blant annet er blogger og tidligere «Costume»-redaktør, kunne nylig avsløre at hun hadde forlovet seg med Moksnes i Frankrike, etter å ha vært kjærester i hele åtte år. Hun har tidligere vært gift med komiker Thomas Giertsen (48) og Runar Vatne (45).

I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum
I BRUDEKJOLE: Nyforlovede Vanessa Rudjord ankom i brudekjole til Stordalens Halloweenfest. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- For det kan skje noen ulykker med den lange kjolen på dansegulvet?

- Ja, men det er det verdt.

På spørsmål fra Se og Hør om det er denne kjolen hun kommer til stå brud i, ler hun godt.

- Mest sannsynlig. Hvis den ikke blir skitten, ler Rudjord.

SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum
SJØRØVERE: Tone Damli og Markus Foss kom som pirater. Foto: Andreas Fadum Vis mer
KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Forloveden Jan Fredrik Karlsen kom som Kiss. Foto: Andreas Fadum
KAPTEIN SABELTANN: Janne Formoe kom, passende nok som Kaptein Sabeltann. Forloveden Jan Fredrik Karlsen kom som Kiss. Foto: Andreas Fadum Vis mer
FLERE BRUDER: Også Kristian Skolmen og kona Isabel Ødegård kom som brudepar. Foto: Andreas Fadum
FLERE BRUDER: Også Kristian Skolmen og kona Isabel Ødegård kom som brudepar. Foto: Andreas Fadum Vis mer
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum
MED SAMBOEREN: Også Kristian Kjelling og samboeren Siri Løining kom som pirater lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kongelig fest

I 2014 arrangerte ekteparet 16. mai-fest på hotellkjeden Choice sitt hovedkontor på Frogner i Oslo, der temaet var «norske helter.»

Murbygningen ble gjort om til selveste «slottet» - og var en tro kopi av kong Harald og dronning Sonjas hjem, mens gjestene hyllet sine norske helter ved å kle seg ut som dem.

FEST: TV-profilen Morten Hegseth og ektemannen Anders Riiber ankom Halloweenfesten til Petter Stordalen utkledd som Orderud-paret. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Thea Hope Vis mer

- Det spiller ingen rolle om du er jøde, homo eller hetero. La oss bevare mangfoldet! I kveld skal vi behandle gjestene som kongelige, og vi skal feire nye venner, gamle venner, jubileet, fortalte en festglad Stordalen til pressen den gang.

Petter Stordalen og Gunhild Stordalen feirer sin tradisjonelle 16.mai - fest på Frogner i Nordic Choice-bygningen som de har gjort om til det kongelige slott for anledningen. Vis mer

Kjempet mot sykdom

Men som nevnt er det noen år siden disse festene sist ble arrangert. I 2014 ble nemlig Gunhild diagnostisert med den livstruende sykdommen systemisk sklerodermi, og ekteparet har flere ganger vært åpne om den harde kampen.

Etter flere tøffe behandlinger delte Gunhild i sommer at det nesten ikke er spor av sykdommen etter at hun gjennomførte to beinmargstransplantasjoner. I august kom enda en gladnyhet om at 40-åringen er infeksjonsfri.

Petter Stordalen har stått ved Gunhilds side gjennom både opp- og nedturer som følge av sykdommen, og i et intervju med Dagbladet fortalte 56-åringen nylig at kona er tilbake i full jobb igjen. Helsetilstanden til Gunhild beskrev hotellkongen som «det nærmeste man kommer et under».

LES OGSÅ: - Det ødela familien vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer