Kan gå glipp av Tones svenske MGP-debut

Tone Damli risikerer å måtte synge uten sin forlovede Aksel Hennie i salen lørdag.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld står Tone Damli (24) på scenen i Göteborg og kjemper om en finaleplass i den svenske Melodifestivalen. Popstjernen synger sangen «Hello Goodbye» sammen med den svenske artisten Erik Segerstedt.  

- I går var nervene helt forferdelige. Da møtte jeg Erik for første gang og øvde i en gymsal. Vi glemte tekst og det var helt hysterisk. Det er så stort at jeg skjønner det nesten ikke. Jeg blir helt mo i knærne, sier hun til Seoghør.no. 

Damli gleder seg til opptreden, og håper at forloveden Aksel Hennie (37) vil være der og heie på henne i salen. Men begge er de svært travle på hver sin kant, og det er usikkert om Aksel vil være tilstede. 

I tillegg til popkarrieren er Tone dommer i «Idol» og er stjerne i sitt eget realityshow. Hun har også designet en egen kleskolleksjon for Designers Remix som hun lanserte på Bølgen og Moi torsdag kveld. 

Hennie er en av Norges største skuespillere og etter suksessen med «Hodejegerne» har han begynt å arbeide i Hollywood.

Nylig fullførte han innspillingen av filmen «The Last Knights», der han blant annet spiller mot superstjernen Morgan Freeman. Nå spiller han inn filmen «Pioneer» om det norske oljeeventyret. Han er usikker på om han får tid til å dra til Göteborg. 

- Jeg får se. «Hodejegerne» er nominert til BAFTA så det kommer an på når flyene går, men jeg har superlyst til å være der, forsikrer Hennie. LES OGSÅ: - Jeg har blitt mer vågal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer