Elisabeth Asserson Ingebrigtsen:

- Kan gå en kule varmt

Elisabeth Asserson letter på sløret om ekteskapet med Jakob Ingebrigtsen.

NYGIFT: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson giftet seg tidligere i høst. Foto: Skjermdump Instagram
NYGIFT: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson giftet seg tidligere i høst. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i høst ga Elisabeth Asserson (23) og Jakob Ingebrigtsen (23) hverandre sitt ja i Bragernes kirke i Drammen. Til tross for sin unge alder har paret vært sammen i syv år allerede, og er «foreldre» til to hunder.

2023 har vært og er et travelt år for duoen, som har hatt hendene fulle med bryllupsplanlegging, -gjennomføring og husbygging, i tillegg til at Ingebrigtsen har kjøret gående med løpingen.

Tidligere denne uken dukket Asserson opp som parterapeut i Niklas Baarli (34) og Benjamin Silseths (32) podkast «Baarli og Benjamin går i terapi». Der kunne hun blant annet fortelle om krangling i forholdet.

GIFT: Lørdag 23. september giftet Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson seg i Bragernes kirke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Kverulerer på alt

I episoden spør programlederne 23-åringen om hun og Ingebrigtsen krangler mye, noe hun innrømmer at de gjør.

- Det var verre før, det gikk liksom litt lengre før. Jeg hadde en tendens til å være langsint. Vi kranglet senest i går, og jeg har en tendens til å si sånn «nå er du en drittsekk», også kan det gå en kule varmt. Jeg tramper opp på mitt rom, han er i stuen og vi får roet oss litt ned, også er det liksom greit, sier Asserson, og legger videre til:

- Han er utrolig slitsom å diskutere med, fordi han kverulerer på alt.

Hun innrømmer derimot at det som oftest er ektemannen som «ber om nåde» først etter en krangel.

VELDIG FINT: Henrik ingebrigtsen forteller hvordan broren Jakob var før brylluppet. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Gigant-garasje

Det nygifte paret bor for tiden i leilighet, mens de har hendene fulle med å bygge drømmehuset. Asserson har flittig delt oppdateringer om deres nye hjem på sin Instagram-profil, og det er liten tvil om at drømmehuset er stort.

Etter planene skal det inneholde både treningsrom, utendørsbasseng og en gigantisk garasje.

I podkasten forteller 23-åringen at ektemannen faktisk samler på biler og liker å skru og mekke på de - de bilene skal få plass i en garasje på hele 290 kvadratmeter.

- Den koster «svinmye», betong koster jo masse. Men igjen, hvis det er det han vil holde på med så synes jeg det er mye kjekkere å ha det hjemme i en egen garasje, enn at han må dra til et lager, forklarer Asserson.

RØRT: Forloveden til Jakob Ingebrigtsen tok til tårene da han sprang inn til gull på 5000 meter. Video: NRK, Birthe Skingen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

LES OGSÅ: - Han er ikke verdt det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer