Britney Spears:

- Kan fortsatt ikke tro det

Lynraskt comeback for popstjernen.

TILBAKE: Britney Spears' pause fra sosiale medier varte ikke mer enn en liten uke. Foto: Reuters/Mario Anzuoni/File Photo/NTB
TILBAKE: Britney Spears' pause fra sosiale medier varte ikke mer enn en liten uke. Foto: Reuters/Mario Anzuoni/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en ukes tid siden valgte superstjerna Britney Spears (39) å ta en pause fra sosiale medier, og slettet dermed sin profil på bildedelingstjenesten Instagram.

Nå er hun imidlertid tilbake, og i comebacket deler hun to bilder av seg selv, et i svart-hvitt og et i farger.

«Noen bilder fra helgeturen for å feire forlovelse mitt med min ... herregud... forlovede ... Jeg kan fortsatt ikke tro det !!!! Jeg kunne ikke holde meg unna Instagram så lenge, så jeg er tilbake allerede.»

Det skriver Spears under innlegget.

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Kjærester i fem år

Superstjernas profil ble borte bare kort tid etter at hun delte den hyggelige nyheten om at kjæresten Sam Ashgari (27) hadde fridd til henne.

«Jeg kan ikke tro det», skrev Spears da.

Spears og forloveden har vært et par siden 2016. Tidligere i sommer gikk det rykter i amerikanske medier om at paret hadde forlovet seg, den gangen benektet Ashgari ryktene.

I mars uttalte kjæresten Asghari, som jobber som trener og modell, at han er klar for å skape en familie sammen med jenta han har vært sammen med i om lag fem år.

ØNSKER BRITNEY TILBAKE: Jason Alexander, Britney Spears eksmann, deltok i en #FreeBritney-protest. Video: AP Vis mer

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

LES OGSÅ: Supermodellen venter tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer