Henriette Steenstrup:

- Kan føles litt sårt

Skuespilleren tviholder på juletradisjonene. Spesielt én detalj er viktig.

JULEGLAD: Henriette Steenstrup er svært glad i julen og dens tradisjoner. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
JULEGLAD: Henriette Steenstrup er svært glad i julen og dens tradisjoner. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Nå nærmer julekvelden seg med stormskritt, og for mange dabber den magiske julefølelsen av jo mer voksen man blir. Det er imidlertid ikke tilfellet for Henriette Steenstrup (48).

Steenstrup legger nemlig ikke skjul på hun er svært glad i jul, og alt som hører til.

Da Se og Hør møtte skuespilleren i november, kunne hun avsløre at julestresset ikke ville påvirke henne i år.

- Jeg har allerede bestilt pinnekjøtt, ribbe og vet hva jeg skal gi i gaver. I år skal det handle om storfamilien og det å roe ned. Orker heller ikke tenke sånn: «Ånei, vi har ikke hugget vårt eget juletre». Det blir juletre i plast, rett og slett.

Selv om Steenstrup tar imot julen med åpne armer, innrømmer hun at julaftene hun ikke får feiret med barna sine kan være tøffe.

- I år skal jeg være sammen med barna mine på julaften, men jeg synes jo det er trist de årene vi ikke er sammen. Det kan føles litt sårt på julaften, og det blir ekstra emosjonelt i julen. Spesielt denne julen er jo ganske tøff for mange.

- Uten at jeg har det spesielt vanskelig, så har jeg sagt til ungene mine at i år får de det dem trenger, og det blir ullundertøy og utstyr. Glem drone!, sier hun spøkefullt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.