Hertuginne Meghan:

Kan føde på en helt spesiell dag

Hertuginnen har termin den dagen prins Philip ville fylt 100 år, ifølge britisk tabloidavis.

SJOKKERTE: Hertugparet av Sussex' Harry og Meghan sjokkerte en hel verden med intervjuet de gjorde med Operah Winfrey. Der avslørte de også at de venter barn. Nå viser det seg at barnet kan komme på en helt spesiell dag. Foto: Joe Pugliese / Handout / Reuters
SJOKKERTE: Hertugparet av Sussex' Harry og Meghan sjokkerte en hel verden med intervjuet de gjorde med Operah Winfrey. Der avslørte de også at de venter barn. Nå viser det seg at barnet kan komme på en helt spesiell dag. Foto: Joe Pugliese / Handout / Reuters Vis mer
Publisert

Det var på valentinsdagen at det ble kjent at hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) venter sitt andre barn. Under det mye omtalte Oprah-intervjuet i mars røpet hertugparet at de venter en liten jente, og at termindatoen er i sommer.

- En jente, hva mer kan man be om? Nå har vi familien vår. Vi har fire, oss og våre to hunder, og det er flott, uttalte den britiske prinsen i intervjuet.

Fra før av har hertugparet sønnen Archie (1).

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

- Vurderer «Lily» og «Pip»

Termin skal være allerede neste uke. Men ikke bare det: Ifølge en kilde innad i det britiske kongehuset som avisen The Sun har snakket med er eksakt termin torsdag 10. juni - dagen da avdøde prins Philip ville fylt 100 år.

Prins Philip døde 9. april i år.

Bortsett fra at de venter en jente, har hertugparet delt få detaljer om svangerskapet og det som venter til offentligheten. Men ifølge PageSix planlegger Meghan hjemmefødsel i villaen deres i California.

SMILTE BREDT: Meghan og Harry fikk sønnen Archie i mai 2019, og var tydelig stolte av sin lille sønn da de poserte for fotografen. Foto: Dominic Lipinski /Pool / AP
SMILTE BREDT: Meghan og Harry fikk sønnen Archie i mai 2019, og var tydelig stolte av sin lille sønn da de poserte for fotografen. Foto: Dominic Lipinski /Pool / AP Vis mer

The Sun mener også å vite at de to vurderer navnet «Pip», til minne om nettopp prins Philip. Et annet navn paret vurderer er «Lily», som henviser til dronning Elizabeths kallenavn, «Lilibet».

- De har snakket om både Lily og Pip. Det er ikke akkurat tradisjonelle kongelige navn, men Meghan og Harry er ikke et tradisjonelt royalt par heller, sier en kilde til avisen.

Planlegger hjemmefødsel

Fra før av har det vært skrevet at mens Meghan var gravid med sønnen Archie, skal hun ha drømt om hjemmefødsel på Frogmore Cottage, men da Archie var én uke over termin, ble hun i stedet fraktet til Londons private Portland-sykehus, hvor hun fødte 6. mai 2019.

- Meghans plan var å ha hjemmefødsel med Archie, men du vet hva man sier om de mest gjennomførte planene... Til slutt rådet legene henne å dra til sykehus, og alt hun var interessert i var at Archie skulle komme til verden på en trygg måte, fortalte en kilde til PageSix i april.

DUKKER OPP: I traileren til prins Harrys nye dokumentarserie om mental helse, «That me you can´t see», dukker Meghan og Archie opp. Video: Apple+ Vis mer

Det skal nevnes at hertugparet bor nærme Cottage Hospital i Santa Barbara i California hvis hjemmefødselen ikke går etter planen. Sykehuset skal være kåret til et av de beste sykehusene i USA.

Det var i fjor at hertugparet gikk til innkjøp av en eiendom i Montecito til 131 millioner norske kroner - etter at de trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter og flyttet til California.

Etter rapportene å dømme planlegger hertuginnen også å ta fødselspermisjon. I løpet av sin forrige fødselspermisjon hadde hun nok å henge fingrene i, da hertuginnen blant annet var gjesteredaktør for Changemakers-utgaven av britiske Vogue.

LES OGSÅ: - Med stikk mot Harry og Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer